UPDATE. DISPUTE PRIVIND ALEGERILE ÎN PNL! / Președintele liberalilor, Raluca Turcan, prezentă la Constanța. Iată principalele declarații

578
UPDATE. DISPUTE PRIVIND ALEGERILE ÎN PNL! / Președintele liberalilor, Raluca Turcan, prezentă la Constanța. Iată principalele declarații - 17430867127943122881570155162089-1489926322.jpg

Articole de la același autor

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, se află în acest moment în vizită de lucru la filiala de la malul mării. Ea este însoțită de secretarul general al partidului, Cristian Bușoi. În aceste momente, participă la o conferință de presă la care participă și liderul de la Constanța, Gheorghe Dragomir.


Raluca Turcan a criticat opoziția și a spus că este nesar ca cei de la Ministerul Dezvoltării să facă publice modalitățile de acordare a banilor pentru realizarea proiectelor depuse de primari, pentru ca acestea să nu fie acordate doar celor ce dețin carnete de partid la PSD.


La rândul lui, Bușoi a vorbit despre organizarea proximelor alegeri din cadrul PNL.


UPDATE - În acest context, anterior conferinței de presă, a avut loc și ședința Biroului Politic Județean Constanța. Printre altele, s-a stabilit ca alegerile la Organizația Municipală a PNL Constanța să aiba loc la data de 31 martie. 


Cu toate acestea, senatorul Vergil Chitac a spus că nu este de acord cu acest termen. El a explicat că data de 22 aprilie ar fi mult mai bună, deoarece dorește să organizeze dezbateri în cadrul organizației, pentru ca oamenii să voteze liderul de la Municipiul Constanța în cunoștință de cauză.  Pe de altă parte, la acest moment singurul liberal despre care se știe ca va candida pentru Organizația Municipală Constanța este George Muhscină.


Președinte al acestei filiale, senatorul Vergil Chițac a spus că nu va candida pentru nicio funcție în cadrul organizației din Constanța.


Amănunte în edițiile viitoare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5793 secunde