UNPR: Moțiunea PNL nu poate fi dezbătută

111
1
UNPR: Moțiunea PNL nu poate fi dezbătută - imageresize-1445951022.jpg

Articole de la același autor

Vicepreședintele UNPR Eugen Nicolicea a susținut, azi, că moțiunea simplă depusă de PNL la adresa lui Gabriel Oprea nu poate fi dezbătută, pentru că, potrivit Regulamentului, președintele Senatului nu spune dezbaterii moțiunile simple care vizează finalități specifice moțiunii de cenzură.


"Ar fi bine ca cei care scriu moțiunea să pună mâna să mai citească Regulamentul. După cum știți, conform articolului 155, alineatul 2, președintele Senatului nu va spune dezbaterii moțiunile simple care vizează finalități specifice moțiunii de cenzură, adică să retragi încrederea cuiva sau să ceri demiterea cuiva", a declarat vicepreședintele UNPR Eugen Nicolicea, citat de Mediafax.


Eugen Nicolicea a afirmat că această interpretare este dată de Decizia nr.148 a Curții Constituționale, în cazul Monica Macovei, când printr-o moțiune simplă s-a cerut demiterea acesteia și demersul a fost declarat neconstituțional de către CC.

Nicolicea a mai afirmat că PNL nu cunoaște art.6 din Constituție, care stipulează că un ministru nu poate fi demis, ci revocat.



Comentează știrea

Andronic
7 noiembrie 2015
Niculicea E Hotu UNPR

Tu esti un hot de marea anvergura si vi mereu cu,Constitutia Romaniei an fata cetatenilor la tv.Voi sunteti niste Paralamentari,Escroci an-trun partid ne votat de cetateni,nu va este Rusine sa esiti an fata poporului mai ales ca faci parte din Parlament de 4-5 legislati,care da dovada buna ca esti un Tahlhar,Ordinar care nu gandesti la binele neamului si nu mai la binel vostru Hotilor.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Octombrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Încă un actor s-a înscris în UNPR
Pagina a fost generata in 0.5738 secunde