UNPR amenință cu ieșirea de la guvernare

164
1
UNPR amenință cu ieșirea de la guvernare - unpramenintacuiesireagabrielopre-1434284208.jpg

Articole de la același autor

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, amenință cu retragerea de la guvernare dacă PSD modifică pe ascuns Codul Penal în Parlament. Declarația a fost făcută în cadrul unui interviu realizat la B1 TV și a venit în contextul în care Camera Deputaților trebuie să voteze nu mai puțin de 22 de modificări la Codul Penal și la Codul de Procedură Penală.

"Dacă cumva actuala coaliție ar încerca să dărâme ceva din statul român, pe noi ne-a pierdut de parteneri. I-am spus și lui Ponta. Nu sunt de acord cu astfel de modificări, orice Cod trebuie comentat, discutat, să existe o dezbatere publică cu toți actorii. Dacă cineva vrea să își rezolve anumite interese, nu sunt de acord cu acest lucru nici eu, nici partidul din care fac parte. Nu votăm așa ceva în momentul acela. E o problemă în coaliție. UNPR are o problemă cu actuala coaliție. Nu cred că se va ajunge la așa ceva", a spus Gabriel Oprea. 

Comentează știrea

Haaa
15 iunie 2015
Si ce daca ?

Doi politisti s-au sinucis, pai ce sa faca, fara bani, fara casa, munca la greu, deziluzii si promisiuni desarte pentru tinerii politisti, nu li se ofera mai nimic. Domnule general milionar Oprea, cati politisti trebuie sa se mai sinucida ca sa va dati demisia ? Nu credeti ca ar fi cazul ca azi, deci azi, nu mai tarziu, sa va dati demisia ? Sunteti singurul vinovat cu oferta de viata si serviciu pentru politisti, jandarmi, pompieri, etc. Demisia urgent draga milionarule !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3575 secunde