UNPR a strâns peste 500.000 semnături de susținere a candidaturii lui Ponta la prezidențiale

94
1
UNPR a strâns peste 500.000 semnături de susținere a candidaturii lui Ponta la prezidențiale - unprastransgabrieloprea-1404648289.jpg

Articole de la același autor

Vicepremierul Gabriel Oprea, președintele Uniunii Naționale pentru Progresul României, a anunțat că UNPR a strâns deja peste 500.000 de semnături pentru susținerea premierului Victor Ponta la alegerile prezidențiale din noiembrie.

Totodată, el a precizat că președinții organizațiilor regionale continuă acțiunea de strângere a celor peste 162.000 semnături pentru susținerea candidaturii lui Victor Ponta, respectând astfel angajamentul de a obține 1.000.000 de semnături la nivel național.

"Obiectivul nostru strategic este de a strânge 1.000.000 de semnături, la nivel național, pentru susținerea premierului Victor Ponta la alegerile prezidențiale. În urma ședinței de la Baia Mare, am adoptat o rezoluție în care ne angajăm să obținem cele 1.000.000 de semnături. Deja am strâns, la nivel național, 500.000. Suntem convinși că Victor Ponta trebuie să candideze la alegerile prezidențiale din noiembrie. Este tânăr, face parte din generația care în 1989 a schimbat viitorul României", a declarat liderul UNPR, Gabriel Oprea. 

Comentează știrea

Dr. Mengele
7 iulie 2014
Bufonii regelui

La curtea regilor,bufonii anuntau sosirea capului incoronat.Cand apar bufonii ,inseamna ca regele este in apropiere.Apoi vin cainii regelui,piticii,gornistii ,tobosarii si la final apare Magnificul.Toti curtenii fac o plecaciune.Traiasca Regele ! Regele are un proiect de tara ! La curtea sultanilor supusii obisnuiau sa se tavalesca in praf,ca semn de supunere fata de Magnific.Si Magnificul Ponta are bufonii lui.Cand il vedeti pe Oprea,inseamna ca vine Magnificul Ponta.Gabriel Oprea este bufonul coalitiei si Daniel Constantin este piticul regelui.Vineee...Wictor Ponta ! Traiasca presedintele ! Cainii Magnificului sunt la judeteana de partid,iar gornistii si tobosarii fac repetitie la Mamaia.Gabriel Oprea este un personaj biblic,este un fel de proroc.El anunta a doua inviere.Vineee...Wictor Ponta !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7001 secunde