Undă verde pentru anchetarea parlamentară a guvernării Cioloș

253
1
Undă verde pentru anchetarea parlamentară a guvernării Cioloș - ciolosmare-1484054729.jpg

Articole de la același autor

Birourile permanente parlamentare reunite au aprobat, ieri, solicitarea președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, privind efectuarea unei anchete comune de comisiile de buget ale Camerei Deputaților și Senatului prin care să fie verificate condițiile în care s-a realizat rectificarea bugetului de stat și a bugetului asigurărilor sociale de stat din august și noiembrie 2016 de Guvernul din acea perioadă.


"Scopul anchetei este verificarea condițiilor în care s-au realizat rectificările bugetelor de stat, mijloacele anchetei, audierea tuturor persoanelor implicate, care pot furniza informații și clarificări pe această temă", a declarat secretarul Camerei Deputaților, social-democratul Marcel Ciolacu.


Senatorii și deputații intenționează să-i mai întrebe pe cei audiați care sunt motivele pentru care nu au fost estimate corect veniturile totale ale bugetului total consolidat la prima și la a doua rectificare, cât este venitul nerealizat la 31 decembrie 2016 din sume de la Uniunea Europeană 2017 - 2020 (exercițiul financiar european comparativ cu veniturile din sumele de la UE pentru perioada 2014 - 2020 estimată la 23 noiembrie - data celei de-a doua rectificări). 


Comentează știrea

cetatzean
12 ianuarie 2017
constatare

PARLAMENTUL ACTUAL SA CERCETEZE " GUVERNUL MEU ", AU FURAT ? SA PLATEASCA ! DACA AU FURAT AVEREA OAMENILOR, ROMANILOR, SA FIE PEDEPSITZI DUPA FAPTA / FAPTE, PENTRU CA NOI, POPORUL ROMAN, NE-AM SATURAT DE HOTZI SI DE HOTZIA LOR, SALARIILE LE-AU LUAT, OBTZINUT DE PE SPINAREA POPORULUI ROMAN SI TOTODATA AU SI FURAT BANI DE PESTE TOT, AU OBTZINUT VENITURI PESTE VENITURI SI NOI, OAMENII DE RAND, NE ZBATEM INTR-O SARACIE CRUNTA, SA LE FIE RUSINEEEEEE, LOR SI CELOR CARE I-AU PUS IN FRUNTEA TZARII !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0235 secunde