Un pas și-apoi... popas

910
8
Un pas și-apoi... popas - pozaedit-1433340439.jpg

Articole de la același autor

Domnule Iohannis, ca să faci lucrurile pas cu pas trebuie să fii cu picioarele pe pământ. Ceea ce, după primele luni de mandat, pot spune că nu sunteți. Sub nasul neamțului președinte, bandele de tâlhari din Senat și Camera Deputaților siluiesc justiția, măcelăresc legile și Constituția. Statul a încăput și mai abitir pe mâinile infractorilor cu cravată și carnet de partid, care nu mai găsesc în instituțiile democratice nici cel mai nesemnificativ obstacol. Nu le mai este frică de nimic și par mult mai relaxați decât înainte când de la Cotroceni erau mitraliați pentru cea mai mică greșeală. Cu un președinte mut, inert și incapabil de reacție, dezamăgirea populară vine ca o mănușă peste tupeul golănesc al găștilor politice, indiferent de haina doctrinară pe care o poartă. Ieri, a fost cazul lui Șova de la PSD. Altădată a fost Vosganian (PNL), Borbely (UDMR) și lista poate continua. Este clar că justiția și legea sunt facultative pentru aceste grupări organizate de infractori. Șova s-a ridicat mai presus doar prin consecvența cu care interlopii din Senatul României au pus la podea justiția pentru a proteja pupilul lui Ponta, vlăstarul social-democrației care s-a înrădăcinat atât de bine în toate afacerile ilegale cu bani publici, împreună cu mai marii PSD. Ceea ce îl face pe Șova erou nu este votul de marți din Senat, ci modul în care acest Lăstărică social-democrat a scăpat de gloanțele lui "dom Semaca". Și în acest timp, her Klaus, cel care vede România pe calea cea dreaptă, nu e în stare decât de o postare de patru rânduri pe Facebook. Asta e reacția președintelui la unul dintre cele mai mari și grave abuzuri. O mare dezamăgire pentru toți cei care credeau că prin venirea sa la Cotroceni va garanta respectarea legii și a Constituției tocmai de către acești infractori politici. Prin prisma încrederii populare acordate, Iohannis era așteptat să nu mai tolereze astfel de derapaje și să facă ordine sub cupola Parlamentului. Începutul a fost promițător, dar președintele s-a oprit după primul pas. Ceilalți pași au fost făcuți mai degrabă înapoi, ca în perioada de glorie a lui Ponta.

În acest timp, PNL, care călărește hulpav o încredere populară nemeritată, căpătată o dată cu alegerea președintelui Iohannis, își dovedește cu fiecare zi care trece neputința de a putea face ceva bun pentru România. Aceiași oameni hârjâiți, aceleași fețe penibile și discursuri inodore și insipide, care nu pot și nu vor să alinieze politica la alte standarde, diferite de cele ale PSD. Par a fi făcuți toți de aceeași mamă bolșevică, care le-a adus ursitoare cu daruri otrăvite: corupție, hoție și minciună. Se vând pe cinci arginți și nu vor să schimbe macazul actualului sistem, mai mult dintr-un instinct bolnav de conservare că mâine ar putea fi oricare dintre ei în locul lui Șova. De aceea PNL nu forțează lucrurile, nu rupe rândurile și nu protestează la ceea ce se întâmplă pe scena politică. Cu moțiuni impotente, făcute doar pentru statistică și impresia artistică, liberalii încearcă să ne mintă că vor să-l răstoarne pe Ponta. În realitatea, sunt o frăție care trebuie să trăiască și să prospere mai departe. Iohannis cu pașii lui, ei cu ai lor. Poate, o dată și-o dată, se vor întâlni. 

Comentează știrea

Sindbad
4 iunie 2015
Opinie

Adevarat si trist in acelasi timp. Dle C.Z. , prin articolele dvs, faceti nota discordanta cu restul ziarului care a pus demult batista pe tambal, si trage cu gloante oarbe. Felicitari ptr modul de a vedea lucrurile. Mai des, daca e posibil.,.

rex
4 iunie 2015
Cosmin cel viteaz!

Cu regret constat ca te specializezi in manipulari grosolane incercand sa profiti de naivitatea unor confrati cu vederi inguste si putere de gandire redusa amestecand adevaruri cu minciuni grosolane si acuze nefondate! Fa-ti curaj si scrie idiotenii si pe mai departe, aveti cititorii vostrii imbacsiti de propaganda basista si mai nou iohanista care hahaie mai cava decat mafiotul sef, fost locatar ilegal la Cotroceni, cel inconjurat de hoti, banditi si idioti!

Scipio
4 iunie 2015
Tzutzuianu

Tzutzuianu ziarului cu virus comunist(Dobrogea Noua), face analiza a acțiunilor politice si a partidelor. Pe langa adevăruri de necontestat face greșeli. Sovinismul este sancționat de legea penală. Atunci când spui ca șeful statului este "Neamțul Președinte", probezi sovinism si ura pe minoritari(n-at fi cazul ptr un tzutzuian). "Lăstărica social-democrat" alta expresie care arată ca drumul de la critica la frivolitate se parcurge ușor. Judecarea la grămada a pnlistilor si psdistilor este o greșeală ptr care nu deosebesc gregaritatea de individualitate. Va sugerez întâi lecturi si apoi scriituri.

balanescu cristian
4 iunie 2015
oferta lucru

Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Tanti geta
4 iunie 2015
Rusine

Manipularile sunt doar pt cei care nu isi pot mentine un punct de vedere, cei usor influentabili si ignoranti! Ceea ce expui dumneata aici este doar o oftica! Felicitari dlui Zaporojan, la cat mai multe articole!

Răspuns la: Cosmin cel viteaz!
Adăugat de : rex, 4 iunie 2015
Cu regret constat ca te specializezi in manipulari grosolane incercand sa profiti de naivitatea unor confrati cu vederi inguste si putere de gandire...
Un cioban
4 iunie 2015
Vorbe goale

La ora actuala, zic ca nu e rau sa fii tzutzuian si, poate dobrogean, nu stiu! Decat sa pupi in fund toate lichelele sau sa scrii ce vrea unul sau altul....

Răspuns la: Tzutzuianu
Adăugat de : Scipio, 4 iunie 2015
Tzutzuianu ziarului cu virus comunist(Dobrogea Noua), face analiza a acțiunilor politice si a partidelor. Pe langa adevăruri de necontestat face...
Vali
4 iunie 2015
Nu Împușcati postasul

Atacati autorul dar nu vedeți realitatea. Felicitări pt articol

Scipio si rex
4 iunie 2015
Si-au dat Like

-

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5057 secunde