Un boxer își vinde centura de campion european ca să-i cumpere fiului său un cadou de Crăciun

212
Un boxer își vinde centura de campion european ca să-i cumpere fiului său un cadou de Crăciun - ronnie29360100-1543238653.jpg
Din cauza lipsei de lichidități, campionul scoțian de box Ronnie Clark, a decis să scoată la licitație pe eBay centura de campion continental pe care a cucerit-o la începutul acestui an.

Boxerul scoțian Ronnie Clark, poreclit "Rechinul", a decis să scoată la licitație centura de campion al Federației Internaționale de Box (IBF) pentru a cumpăra un cadou de Crăciun pentru fiul său, informează The World Boxing News.Într-un interviu acordat ziarului, boxerul a declarat că a fost forțat să ia această decizie în urma unei penurii financiare cauzate de refuzul adversarilor săi de a urca în ring, împotriva sa.

"Vând centura fără niciun fel de rezervă, pentru că următorul meu meci a fost anulat, din cauză că adversarul pe care trebuia să-l înfrunt s-a accidentat, așa că nu am bani să cumpăr un cadou de Crăciun pentru fiul meu", a spus Ronnie Clark.

El a adăugat că ar putea, dacă este necesar, să dea un autograf pe centură și să o predea personal cumpărătorului. Centura a fost scoasă la licitație pentru un preț inițial de 1.050 lire sterline (1.190 euro), scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8377 secunde