UDTR, eveniment dedicat poeților Mihai Eminescu și Yunus Emre

113
UDTR, eveniment dedicat poeților Mihai Eminescu și Yunus Emre - udtrmihaieminescu1-1485342034.jpg

Articole de la același autor

Uniunea Democrată Turcă din România în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța organizează, astăzi, 25 ianuarie, la ora 16.00, concursul de recitare și traduceri, "Sub bolta geniilor". Evenimentul este dedicat Luceafărului poeziei românești, Mihai Eminescu și marelui poet turc, Yunus Emre. 


La concurs participă elevi care studiază limba maternă, turcă precum și profesori din învățământul primar, gimnazial, liceal și universitar. 


Concursul a fost lansat în școlile constănțene atât pentru elevi cât și pentru profesorii de limba turcă înainte de vacanța de iarnă pentru a marca Ziua Culturii Naționale sărbătorită la 15 ianuarie. Juriul va fi format din reprezentanți ai ISJ Constanța și ai Facultății de Litere din cadrul Universității "Ovidius".


Cei mai buni recitatori și traducători vor primi premii din partea Uniunii Democrate Turce din România. Premiile vor fi înmânate de președintele UDTR, Osman Fedbi. Evenimentul este organizat de comisia de cultură a UDTR și va fi moderat de președintele comisiei, Serin Turkoglu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4729 secunde