Udrea, atac dur la adresa Laurei Kovesi: "Să primească minim 6 ani de pușcărie"

198
Udrea, atac dur la adresa Laurei Kovesi:
Elena Udrea, condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul "Gala Bute", spune că situația Laurei Kovesi este identică cu cea în care a fost ea și că fosta șefă DNA "trebuie să primească 6 ani de pușcărie".



Într-un mesaj postat pe Facebook, Udrea își compară cazul cu cel al Laurei Kovesi și spune că "dacă eu am încălcat legea, atunci și ea a încălcat-o".

Iată mesajul Elenei Udrea:

"Apărătorii dânsei în special susțin că nu este grav și nici nu e luare de mită faptul că i-a cerut lui Sebastian Ghiță să plătească un avion privat cu care să îl aducă în țara pe fugitul Nicolae Popa, în 2009.

Aș fi fost înclinată să îi iau apărarea și să spun și eu la fel, dacă în cazul meu lucrurile nu ar fi identice. Adică, eu am fost acuzată de doamna Kovesi că l-am adus pe Lucian Bute să boxeze în țara lui, unde milioane de romani își doreau să îl vadă boxând și nimeni nu a fost în stare să organizeze un meci al acestuia în România.

Bute nu a boxat pentru Elena Udrea, nu a boxat la mine în sufragerie, nu am avut niciun avantaj din prezența lui la acea Gală de box, cunoscută drept Gala Bute. Singurul câștig pe care doamna Kovesi l-a identificat au fost aplauzele pe care le-aș fi primit, adică imaginea bună pe care mi-aș fi făcut-o... Și am fost condamnată 6 ani cu executare pentru asta și s-a dispus de către un complet ilegal constituit (din care a făcut parte și domnul judecător Ionuț Matei) și confiscarea de la mine a unei sume egală cu suma plătită de ministerul pe care îl conduceam pentru promovarea României în timpul acestui meci de box!!!"

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5159 secunde