Tudose: În două, trei săptămâni vom avea draftul de buget pe 2018

122
Tudose: În două, trei săptămâni vom avea draftul de buget pe 2018 - tudose-1503667423.jpg

Articole de la același autor

Premierul Mihai Tudose a declarat, astăzi, că draftul de buget pe anul 2018 va fi finalizat în două - trei săptămâni, urmând ca proiectul să fie depus în octombrie în Parlament.

"S-a luat decizia, la nivel de partid, ca pentru coerența actului guvernamental, politic, parlamentar în două — trei săptămâni maxim să avem draftul de buget pentru a intra într-o normalitate, în octombrie să depunem la Parlament bugetul pe 2018, iar odată cu acest draft să avem și toate măsurile legislative inclusiv pe domeniul fiscal pentru a fi sustenabil proiectul de buget. În trei săptămâni veți avea pachetul complet. Cea mai importantă provocare este Legea salarizării unice, cu acea transformare a cheltuielilor cu angajatul privind salariul brut, diminuarea impozitului pe venit de la 16 la 10%, diminuarea contribuțiilor sociale, toate acestea vor fi la pachet făcute", a spus Tudose, după ședința Comitetului Executiv Național al PSD, care a avut loc la Neptun.

El a precizat că diminuarea contribuțiilor sociale și a impozitului pe venit se adresează tuturor angajaților.

De asemenea, premierul a indicat că supraacciza la carburanți va fi o decizie care va fi implementată în această toamnă. Tudose a adăugat că s-ar putea ca redevența să fie majorată, dar a menționat că încă există discuții în acest caz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.0134 secunde