Radu Babuș și-a lansat candidatura la Comana:

"Treaba mea de parlamentar este să aduc bani în comună"

634
1
Candidatul Uniunii Social Liberale pentru Colegiul 4 la Camerei Deputaților, Radu Babuș, cât și candidatul USL pentru Colegiul senatorial 2, Nicolae Moga, s-au deplasat, ieri, la Comana, însoțiți de membrii staff-ului de campanie, pentru a le vorbi oamenilor despre proiec-tele pe care le au în vedere, dacă vor ocupa un scaun în Parlamentul României.

Ambii au fost primiți cu căldură de către locuitorii comunei, care s-au îmbulzit pentru poze, discuții și chiar pupături cu candidații. Precizăm că, în cadrul aceluiași eveniment, după un concert al interpretului Ion Amititeloaie, primarul Ion Adam a inaugurat și noua bază sportivă din localitate, investiție realizată cu sprijinul Consiliului Județean și al companiei UniGrains Trading. În discursul său, Adam le-a sugerat oamenilor să voteze "un băiat tânăr la Camera Deputaților și un senator cu experiență, ambii din partea PSD" pentru că aceștia vor susține proiectele de importanță pentru localitate. 

"Vă voi reprezenta cu mândrie și cinste"

Radu Babuș a precizat încă de la început că nu își dorește să aibă un discurs politic pentru că este convins că oamenii sunt sătui de subiectul acesta în aceeași măsură în care sunt sătui de promisiuni. 

"Sunt convins că sunteți sătui de promisiuni nerespectate, făcute de parlamentari care opt ani de zile nu au avut nicio realizare. V-au promis că o să facă școli, drumuri și au făcut exact invers. (…) Proiectele pentru localitate trebuie să le facă membrii Consiliului Local, împreună cu primarul. Treaba noastră ca parlamentari este să le susținem și să aducem bani în comună. (…) Am venit pentru a vă vorbi din suflet și cred că dacă nu aș fi fost sincer, v-ați fi dat seama. Vă cer votul și încredere cu promisiunea că vă voi reprezenta cu mândrie și cinste în Parlamentul României", a precizat Babuș.

"În maxim doi ani vom avea rețea de gaze"

La rândul său, Nicolae Moga le-a vorbit oamenilor despre una dintre cele mai importante inițiative pentru localitate, respectiv cea privind amplasarea unei rețele de gaze în regiune. "Știu cât de important este pentru dumneavoastră să aveți o rețea de gaze în localitate. O butelie costă 70-80 de lei. Dacă ați avea o rețea de gaze, costurile ar fi de 20-30 de ori mai mic. Din acest motiv, vom avea o serie de discuții cu cei de la Transgaz pentru a trage gaze și la nivelul localității, inclusiv a satelor Tătaru și Pelinul. Suntem aproape de implementarea acestui proiect la Negru Vodă și, dacă ne ajută Dumnezeu, într-un an-doi maxim vom putea avea acest sistem de utilități și la Comana", a precizat senatorul.

Comentează știrea

Iulia
7 decembrie 2012
Nu te votez!!!!!

Esti un tip simpatic,dar cu parere de rau cind te impinge tata si gasca inainte e greu sa te cred.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2565 secunde