Transportul în comun din Medgidia, în atenția administrației. Apar două rute noi

722
Transportul  în comun  din Medgidia,  în atenția administrației.  Apar două rute noi - transportpublicmedgidiarutenoi-1468589196.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Medgidia au organizat, vineri, dezbaterea publică cu tema "delegarea de gestiune prin concesionare a serviciului de transport public local de călători în Municipiul Medgidia", contractul actualului operator finalizându-se în luna septembrie a acestui an. Viceprimarul Luminița Vlădescu a prezentat situația actuală a transportului în comun, principalele puncte slabe și puncte tari, și ceea ce se dorește de la operatorul de transport care va efectua serviciul după delegarea contractului. Un lucru important în acest sens îl reprezintă faptul că vor exista două rute noi în traseul microbuzelor, și anume spre Valea Dacilor și Remus Opreanu, care vor circula la un interval de o oră. Frecvența medie a celor șase curse din interiorul orașului va fi de 10 minute.

"Dorința noastră este să asigurăm de acum înainte un transport civilizat și eficient în favoarea călătorilor. După atribuirea contractului de gestiune vom verifica periodic ca toate microbuzele să îndeplinească condițiile prevăzute în contract, în vederea mulțumirii cetățenilor", a declarat viceprimarul Luminița Vlădescu.

Proiectul supus astăzi dezbaterii publice va fi introdus în ședința consiliului local, urmând ca după aprobare să se demareze procedurile necesare desfășurării licitației publice. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Iunie 2016
Stire din Cultură-Educație : Recitaluri de pian,  la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.5161 secunde