Traian Băsescu: "Moțiunea de cenzură nu mai are nicio șansă să treacă"

370
Traian Băsescu:

Articole de la același autor

Senatorul Traian Băsescu susține că moțiunea de cenzură depusă vineri de USR nu mai are nicio șansă să treacă, iar momentul moțiunii a fost în septembrie, când liderul PMP, Eugen Tomac, a trimis proiectul acesteia la PNL și USR.

"Au așteptat până când au fost siguri de eșec! Am văzut liderii opoziției, Orban, Barna și Tomac la televizor. Erau țanțoși și plini de importantă pentru că au depus o moțiune de cenzură împotriva guvernului. Săracii, se fac a fi opozanți. Realitatea tristă este că, dacă Orban și Barna nu sunt într-un blat cu PSD-ul, atunci sunt proști (politicieni?) de-a binelea mai ales atunci când evaluează șansele de reușită ale moțiunii. Momentul moțiunii a fost în septembrie, atunci când autoritățile intrau în curțile oamenilor și le luau porcii, atunci când evenimentele din 10 August din Piața Victoriei erau încă proaspete, atunci când ALDE se distanța de PSD pentru că lui Tăriceanu i se umflase capul și în oportunismul lui proverbial credea că numai Dragnea este penal și el nu, atunci când UDMR nu-și rezolvase problema predării Limbii Române în școlile de Limba Maghiară de către profesori calificați pentru predarea Limbii Române și amenințau cu ruperea protocolului, atunci când Bădălău îi trimitea scrisori deschise lui Dragnea, Gabriela Firea cerea demisia lui Carmen Dan iar puciștii se aliniau în spatele lui Stănescu", a scris, pe Facebook, Traian Băsescu.

Pe de altă parte, fostul președinte amintește că în septembrie a argumentat că atunci trebuia depusă o moțiune de cenzură, însă lideri ai PNL și USR i-au replicat că nu era momentul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1308 secunde