Traian Băsescu, mesaj de la Neptun: "PSD-ul trebuie bătut acum, la europarlamentare"

541
Traian Băsescu, mesaj de la Neptun:

Articole de la același autor

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, recent, la Neptun, că partidele din Opoziție trebuie să fie unite începând cu europarlamentarele, alegeri pe care dacă PSD le-ar câștiga la o diferență mare față de a doua formațiune politică din clasament, atunci social-democrații vor avea "vânt în pânze" până în anul 2020.

Fostul șef de stat a mai adăugat că Opoziția trebuie să aibă ca obiectiv câștigarea europarlamentarelor cu cel puțin un mandat în plus față de PSD.

"Nu există altă soluție, și nu pentru alegerile legislative, pentru acum, pentru europarlamentare, care vin primele. Imaginați-vă că PSD -ul ar câștiga europarlamentarele la diferență destul de mare de al doilea partid. Păi au vânt în pânze până în 2020. Declicul trebuie să fie europarlamentarele și asta înseamnă să ne grupăm, mai ales că PMP și PNL fac parte din aceeași familie europeană, USR încă nu are o familie, ar trebui să ne grupăm și să avem ca obiectiv să batem măcar cu un mandat PSD-ul. PSD-ul trebuie bătut acum, la europarlamentare, dacă vrem să creăm premise ca dreapta să dea un președinte la alegerile prezidențiale și dreapta să poată câștiga alegerile din 2020. Altfel, fără unitatea opoziției, eșecul este previzibil", a spus președintele onorific al PMP, Traian Băsescu, care a participat la Școala Politică de Vară a Organizației de Tineret a PMP, eveniment care s-a desfășurat în perioada 7-9 septembrie, în stațiunea Neptun. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4211 secunde