Traian Băsescu îi cere demisia premierului Viorica Dăncilă "din patriotism"

211
Traian Băsescu îi cere demisia premierului Viorica Dăncilă
Fostul președinte Traian Băsescu i-a cerut duminică premierului Viorica Dăncilă să plece de la Palatul Victoria, afirmând că ceea ce nu înțeleg nici ea, nici Liviu Dragnea și n-a înțeles nici președintele este faptul că premierul reprezintă "un simbol intern și extern al poporului".


Traian Băsescu spune că iorica Dăncilă perseverează în a rămâne "înfiptă în scaunul de la Palatul Victoria", iar dacă ar avea un minim de patriotism, ar înțelege că niciunui cetățen nu îi este permis să "împingă țara către penibil".


"Vă rog, plecați de la Palatul Victoria, Doamnă Dăncilă! Ce nu pricepe Liviu Dragnea, Doamna Premier Vasilica Viorica Dăncilă, și la momentul desemnării n-a priceput nici Președintele Iohannis este faptul că un premier, pe timpul mandatului său, este și un simbol intern și extern al poporului, al statului, al țării, al Guvernului în fruntea căruia se află", a scris Traian Băsescu pe Facebook.


Fostul președinte spune că premierul perseverează în a rămâne "înfiptă în scaunul de la Palatul Victoria", fără a înțelege "ridicolul propriei situații"


"Biata Viorica Vasilica, fără a înțelege nici ridicolul propriei situații, dar nici vălul de penibil cu care acoperă țara în relațiile externe, perseverează în a rămâne înfiptă în scaunul de la Palatul Victoria. Săraca femeie este pusă de Dragnea să facă lucruri pentru care nici nu este pregătită și pe care, chiar dacă îi sunt scrise sau șoptite de consilieri, nu le poate citi corect și nici ține minte", a mai scris acesta.


El mai spune că, dacă ar avea un minim patriotism, Dăncilă ar înțelege că niciunui cetățen nu îi este permis să "împingă țara către penibil" și îi cere să demisioneze din funcție.


"Dacă femeia asta ar avea un minim patriotism ar înțelege că nici unui cetățean nu-i este permis ca de la înălțimea funcției de prim-ministru să împingă țara către penibil, continuând să-și exercite funcția cu o înduioșătoare inconștiență. Vă rog, plecați de la Palatul Victoria, Doamnă Dăncilă!", a conchis Traian Băsescu, scrie romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6117 secunde