€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

Traian Băsescu, despre mitingul PSD ce urmează să fie organizat luna viitoare

Ştire online publicată Miercuri, 18 Aprilie 2018. Autor: Carmen MOCANU
Senatorul Traian Băsescu, președinte PMP, este de părere că anunțul conducerii PSD privind organizarea unui miting de amploare pentru susținerea familiei reprezintă o demagogie, având în vedere că 90% dintre români sunt familiști.


„E altă demagogie, un milion de oameni în stradă pentru familie. Măi Dragnea, 90% suntem familiști! Care cu o nevastă, care cu două la viața lui, care cu cinci, dar trăim familii normale, cu bărbat și femeie. Pentru ce îi trebuie un milion de oameni? E ridicol, ăștia nu au idei”, a declarat Traian Băsescu, luni seara, la B1 Tv.


Liderul PMP crede că oamenii nu vor ieși la un astfel de miting, pentru că „își dau seama”.


„Gândiți-vă cum îi spui soției: măi femeie, hai să mergem în stradă, că ne-a chemat Dragnea să apărăm familia. Păi, îți dă femeia cu tigaia în cap. Îți spune: nu ești sănătos, dacă vrei să militezi pentru familie, du-mă, omule, la teatru, du-mă până la Poiana Brașov, du-mă, știu eu, să facem un week-end împreună, decât în stradă”, a mai spus Traian Băsescu.


Partidul Social Democrat va organiza, luna viitoare, un miting de amploare în București, a anunțat președintele PSD, Liviu Dragnea, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național al partidului.


Potrivit liderului PSD, prin acest miting, social-democrații vor să își manifeste susținerea față de familia tradițională. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.853 secunde