Traian Băsescu: "Deputatul Goga va trebui să facă față unei plângeri penale"

213
1
Traian Băsescu:
Senatorul Traian Băsescu a declarat, ieri, că deputatul Octavian Goga va trebui să facă față unei plângeri penale pentru că în schimbul votului pentru moțiunea de cenzură i s-ar fi promis angajarea soției și președinția organizației PSD de Covasna.


Întrebat despre racolarea de către PSD și ALDE a unor parlamentari de la PMP pentru a susține moțiunea de cenzură, Băsescu a spus: "Ei cumpără întotdeauna. Deputatul Goga va trebui să facă față unei plângeri penale pentru că lui i s-a promis angajarea soției și președinția organizației PSD de Covasna. De plângere s-a ocupat Eugen Tomac, dar sigur va fi depusă pentru că nu se poate merge pe cumpărare de voturi".


Deputatul PMP de Covasna Octavian Goga a informat Biroul Permanent că a demisionat începând cu 18 iunie din PMP și va activa în grupul PSD.


El a declarat că a votat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, menționând că nu a primit nicio recompensă pentru a face acest lucru.


Comentează știrea

Murphy
23 iunie 2017
Dar tu Base ?

Dar tu Base, cand te hlizeai cu ungurii la masa in Covasna cum era, cand poporul roman te viziona la tv impreuna cu ungurii la masa, la sprit, cum era ? Ce le promiteai ? Autonomia tinutului secuiesc, care tinut nu exista ? Tie trebuia sa ti se taie capul sau sa fii tras in teapa, netrebnicule si tradator de neam si tara !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3115 secunde