Traian Băsescu: Dăncilă e o marionetă în spatele căreia se află Liviu Dragnea

2071
4
Traian Băsescu: Dăncilă e o marionetă în spatele căreia se află Liviu Dragnea - basescumotiune-1525175912.jpg
Traian Băsescu a declarat, la România TV, că PMP va vota orice moțiune de cenzură împotriva premierului Vorica Dăncilă, pentru că nu este de acord ca România să aibă un guvern condus de o marionetă.


"Oricine depune moțiune de cenzură are sprijinul nostru. Nu suntem de acord ca România să aibă un guvern condus de o marionetă. Dăncilă e o marionetă în spatele căreia se află Liviu Dragnea, ea nu este premier. Eu am spus de atunci că președintele Iohannis s-a pus singur într-un non-combat sau nu știe în ce s-a băgat", a declarat președintele PMP, Traian Băsescu, întrebat dacă va susține o moțiune de cenzură îndreptată împotriva Vioricăi Dăncilă. Cu toate acestea, liderul PMP s-a arătat sceptic în privința șanselor de reușită ale moțiunii. 


"Liberalii au sărit ca niște caraghioși, ei trebuiau să se asigure că au voturi. Noi vom vota, dar anticipez un eșec. Știu că există o discuție între Ponta și liberali, el are opt parlamentari, dar nu e suficient", a completat Băsescu. 


Referitor la decizia de a muta ambasada la Ierusalim, Traian Băsescu a afirmat că Guvernul a încălcat atribuțiile președintelui Klaus Iohannis prin faptul că nu l-a informat că în ședința Executivului va fi discutat acest subiect. 


"Cei de la Cotroceni nu au fost informați. Președintele a fost informat că se discută în ședința de Guvern problema mutării ambasadei la Ierusalim ca să fie prezent? Nu a fost informat. Este o încălcare gravă a atribuțiilor președintelui de către Guvern", a susținut Băsescu. 


Comentează știrea

SEVER
2 mai 2018
MARIONETE DIN DESEURI RECICLATE

O MARIONETA ESTE UN PERSONAJ SIMPATIC ,AMUZANT. DANCILA ESTE UN PERSONAJ DE GROAZA , STUPID DINTR-UN FILM PROST PT ADULTI, PUS IN SCENA DE UN REGIZOR DE DOI BANI TOT ATAT DE STUPID SI LIPSIT DE IMAGINATIE. AMANDOI VOR DISPAREA DIN PEISAJ SI SE VOR INTOARCE LA SITUATIA DE MARLANI ANALFABETI DIN CARE AU INCERCAT SA IASA. DOUA CREATURI NEFERICITE ALE TELEORMANULUI.

maidanezul de serviciu
2 mai 2018
marionete woodou

tot guvernul este un teatru de marionete stupide, niste papusi de carpa care joaca cel mai prost spectacol, angajate fara casting, manuite de un penal fara scrupule.

Murphy
2 mai 2018
Iti mai aduci aminte Base ?

Iti mai aduci aminte Base, timp de 10 ani Ulena Udrea era marioneta cui ? Cine se afla in spatele Elenei Udrea ?...Raspunsul corect Traian Basescu !

Nelu
2 mai 2018
Vasilica pentru noi ...

...este Emil Boc doi !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4143 secunde