Traian Băsescu: Ariel Sharon rămâne una dintre figurile marcante din istoria modernă a Israelului

175
1
Traian Băsescu: Ariel Sharon rămâne una dintre figurile marcante din istoria modernă a Israelului - traianbasescu107-1389515475.jpg
Președintele Traian Băsescu a transmis sâmbătă, un mesaj de condoleanțe la încetarea din viață a fostului premier Ariel Sharon, un "om de stat ale cărui viziune și eforturi au contribuit la consolidarea identității Statului Israel", scrie Mediafax.


"Încetarea din viață a lui Ariel Sharon, om de stat ale cărui viziune și eforturi au contribuit la consolidarea identității Statului Israel, reprezintă o pierdere însemnată pentru poporul său și pentru întreaga lume. Prin acțiunile sale politice și prin valorile pe care le-a susținut în întreaga sa activitate, Ariel Sharon rămâne una dintre figurile marcante din istoria modernă a Statului Israel", se spune în mesajul președintelui Băsescu, potrivit unui comunicat de presă al Admnistrației Prezidențiale.


Comentează știrea

Aurelia Ionescu
25 ianuarie 2014
besescu si Sharon

Da, Ariel Sharon va ramane in memoria evreilor ca o figura luminoasa pentru ca acest om isi iubeste patria , tu,insa ,besescule,vei ramane in memoria romanilor ca una din multele plagi ce a lovit Romania in ultimele sute de ani. Asa sa iti ajute Dumnezeu !!!.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5882 secunde