Traian Băsescu a predat ștafeta PMP. Eugen Tomac, noul președinte

476
Traian Băsescu a predat ștafeta PMP. Eugen Tomac, noul președinte - pmpbasescusitomac-1529236288.jpg
Fostul președinte Traian Băsescu, actualmente senator PMP, a predat, sâmbătă, ștafeta lui Eugen Tomac, care a fost ales președinte al partidului. 


El a declarat la finalul congresului extraordinar al partidului, că are "un sentiment de eliberare", după ce a fost aleasă o nouă conducere.


"Eu, de altfel, vreau să știți că mă simt un om cu responsabilitate față de PMP, dar, pe de altă parte, parcă am un sentiment de eliberare, am atâtea de spus acestei țări și nu întotdeauna poți să le spui din funcția de președinte al unui partid. Toată experiența asta acumulată, toate adevărurile la care am ajuns nu pot fi spuse din funcția de președinte al unui partid și numai din postura de om care are o mare libertate. Iar eu, de astăzi, am în primul rând libertatea de a rămâne un susținător al PMP, dar și libertatea de fost președinte al României", a spus Băsescu.


El a adăugat că va rămâne un puternic susținător al PMP. Ulterior, fostul șef al statului a primit titlul de președinte de onoare al acestui partid.


După discursuri a urmat a doua etapă, a alegerilor. Astfel, Eugen Tomac a fost ales în funcția de președinte al PMP, Marius Pașcan este noul președinte executiv al partidului, iar secretar general este Dorel Onaca.


Vicepreședinții partidului aleși sâmbătă sunt: Petru Movilă, Cătălin Cristache, Cătălin Bulf, Gabriela Dobrotă, Mircea Sămărtinean, Adrian Todoran, Clement Negruț, Sebastian Moise, Ionuț Simionca, Vasile Lungu, Marian Andronache, Severica Covaciu, Gheorghe Baciu, Gabi Ionașcu, Corneliu Bichineț, Ștefan Florescu, Costel Mihai, Bogdan Gavrilescu, Ștefănel Dan Marin, Constantin Codreanu, Doru Coliu, Cristian Sefer, Lucian Iliescu.


Secretari generali adjuncți sunt: Rizia Tudorache, Romulus Lucian Iaru, Ioana Constantin, iar secretari executivi - Ion Melinte, Viorel Botea, Nicolae Davițoiu, Ioan Pițigoi, Daniel Păloiu, Romulus Buhăescu, Gabriel Rădulescu, Nicolae Ivășchescu, Vasile Gheorghe, Alin Baciu, Valerian Vreme, Florin Remețan, Adrian Florescu, Cătălin Militaru. Nicolae Sebe a fost ales în funcția de trezorier al partidului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4255 secunde