€ 4.7287
£ 5.3209
$ 4.1834

Mai multe ştiri online:

TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI. OFIȚER SPP GĂSIT MORT, DUPĂ CE ȘI-A LUAT VIAȚA CU ARMA DIN DOTARE

Ştire online publicată Vineri, 22 Iunie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Un ofițer SPP din Tulcea care efectua serviciul de pază în complexul de vile de protocol de la Uzlina și-a pus capăt zilelor joi seară, împușcându-se, cel mai probabil, cu arma din dotare. Primele date arată că ofițerul și-ar fi pus capăt zilelor într-o baie, fiind găsit de către colegi.Informația a fost confirmată de surse neoficiale, echipele de cercetare ale Serviciului Criminalistic al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea fiind pe drum spre zona respectivă, unde se poate ajunge doar pe calea apei sau a aerului, scrie Libertatea.ro.

Primele date arată că bărbatul și-a pus capăt zilelor cu arma din dotare într-o baie, fiind găsit de către colegi.

Uzlina este una dintre cele mai mici localități din Delta Dunării și este situată pe malul drept al brațului Sfântu Gheorghe, aproximativ la jumătatea distanței dintre localitatea omonimă și municipiul Tulcea.

La Uzlina a fost un centru de cercetare cu un complex de vile, bazine de înot și pavilion pentru păsări, destinat inițial cercetătorilor internaționali ai Deltei Dunării, iar din 2013 a fost transformat în loc de cazare pentru demnitari.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7344 secunde