"Tinerii miniștri propuși vor aduce un suflu nou Guvernului"

135

Articole de la același autor

Președintele Tineretului Social Democrat (TSD), Mihai Sturzu, consideră că tinerii miniștri propuși de premierul Victor Ponta vor aduce un suflu nou Guvernului și că România are șansa de a avea un Executiv cu o viziune modernă, nepătată.
Potrivit unui comunicat, deputatul susține decizia premierului Victor Ponta de a promova tineri în Guvern și că această schimbare este una binevenită. 
"Ca tânăr politician și președinte al TSD, mă bucur să văd că premierul Victor Ponta promovează tineri în funcții cheie ale Guvernului. Răzvan Nicolescu, Ioana Petrescu, Florin Jianu și Gabriela Szabo sunt patru tineri care au performat în domeniile lor, sunt profesioniști și aduc un suflu nou Executivului. 
Vorbim de atât de mult timp de înnoirea clasei politice și iată că în sfârșit România are această șansă, aceea de a avea un guvern tânăr, cu o medie de vârstă de 44 de ani, care să vină cu o viziune modernă, nepătată de ceea ce a însemnat politica românească în ultimii 24 de ani. Este o șansă de care trebuie să profităm și sunt convins că noii miniștri nu vor dezamăgi", afirmă Mihai Sturzu în comunicat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3113 secunde