Tinerii din PSD Constanța, eveniment caritabil de Dragobete

835
Tinerii din PSD Constanța, eveniment caritabil de Dragobete - psd2-1551114281.jpg

Articole de la același autor

Dragostea și buna dispoziție au plutit în aer, într-un club din stațiunea Mamaia. În centrul atenției au fost tinerii social democrați din întreg județul Constanța, care, preț de câteva ore, au lăsat deoparte dezbaterile politice și au celebrat împreună Dragobetele, la balul dedicat acestei sărbători tradiționale a iubirii la români. Balul de Dragobete a reunit peste 1.200 de social democrați constănțeni care, îmbrăcați în straie populare, s-au prins în hore, au cântat și s-au distrat până dimineață alături de invitații lor.

Anul acesta, balul de Dragobete a avut, pe lângă mesajul de promovare a valorilor și tradițiilor românești, și un scop caritabil. Tinerii au organizat o tombolă cu premii, iar banii strânși vor ajunge la copiii olimpici din clasele V-VIII, din mediul rural. În același timp, câștigătorii premiilor puse în joc la tombolă se vor bucura de un weekend în Deltă, unul la munte sau o sesiune la spa. Cei mai curajoși îndrăgostiți și-au putut uni destinele pentru 24 de ore.

Atmosfera de sărbătoare a fost întreținută de ansamblul folcloric "Româncuța" din comuna Cumpăna, dar și de Radu Andrei, Tora, Costin Bârjoveanu și Abriel, tineri artiști promovați și încurajați în carieră de TSD Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4122 secunde