Tinerii din PSD Constanța au plantat 250 de salcâmi

274
2
Tinerii din PSD Constanta și-au propus un set de acțiuni în cadrul unor campanii care au menirea să conștientizeze și să informeze cetățenii asupra unor aspecte importante din viața lor, în perspectiva atingerii unui standard și mod de viață mai sănătos prin protejarea mediului înconjurător precum și anumite proiecte care au scopul de a culturaliza, educa, îndruma profesional și promova conceptul de simț civic în rândurile tinerilor. 


Astfel, vineri, 12.04.2013, ora 13.00, în Parcul din Poarta 6, 50 de tineri social democrați din Constanța au participat la programul TSD Verde prin acțiunea "ProVerde, pentru o viață sănătoasă". Acțiunea a constat în plantarea a 250  de salcâmi.
"Obiectivul este plantarea unui număr de 1.500 de arbuști. Mesajul este unul ce vizează cultul responsabilității în timp. TSD Constanța își arată interesul și solidaritatea față de orice mișcare sau misiune de tip ecologist din România, conștientizând că trebuie să fim responsabili de mediul înconjurător atât de prețios pentru o viață sănătoasă și longevivă", se spune într-un comunicat de presă transmis redacției.




Comentează știrea

copac
15 aprilie 2013
lipsa spatiu verde

numai bosketi plantati , nu ati auzit de platani, molizi, brazi, castani , tei ....si mereu poarta 6 , nu centru , nu faleze, nu inel 1 si 2 , nu casa de cultura nu gara....acolo doar taieri de pomi si plantari de betoane

student
16 aprilie 2013
plantare de nota 10

Cel putin acesti tineri planteaza , nu ca altii care se distreaza , si nu mai stiu sa faca nimic altceva. .. tu de ce nu plantezi ceva in zonele pe care le-ai enumerat? iti place sa stai si sa dai commenturi online . e cel mai usor.

Articole pe aceeași temă

Luni, 08 Aprilie 2013
Stire din Politică-Administrație : Alegeri în PSD Constanța!
Pagina a fost generata in 0.2418 secunde