Tinerii democrat-liberali din Năvodari au dus 100 de copii la teatru

808
22

Articole de la același autor

Cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, Organizația de Tineret a PDL Năvodari a oferit unui număr de 100 de copii din Năvodari posibilitatea de a viziona teatrul de păpuși "Fata babei și fata moșneagului" la Teatrul de la mare din Constanța.
Copiii au fost însoțiți de părinții acestora și, după caz, de bunici. De aseme-nea, copiilor li s-au oferit dulciuri și diplome de participare. Membrii Biroului Permanent Local al OTPDL i-au însoțit pe aceștia, bucurându-se alături de cei mici de frumusețea spectacolului prezentat pe scenă. Președintele Biroului Permanent Local al OTPDL Năvodari, Ștefan Lazăr, spune că asemenea acțiuni vor mai avea loc, motiv pentru care, copiii au mulțumit și și-au exprimat dorința de a mai fi invitați.

Comentează știrea

22 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
gogo
29 martie 2012
coment

mai are pdl tineret la Navodari ca stiam ca nu mai au nici organizatie?

tanar
29 martie 2012
teatru

Tnl Navodari se mandreste cu faptul ca a ajuns sa fie un exemplu pentru celelalte organizatii si chiar daca sunt copiati ei sunt mandri de asta!

Sonia
29 martie 2012
va faceti de ras

va laudati ca ati dus 100 de copii la teatrul din Cta iar tinerii din PNL au stras 200-300 de copii tot cu aceasta ocazie si chiar la noi in oras.oricum cred ca evenimentul TDL a fost organizsat de cei din Cta ca la Navodari TDL nici nu mai exista...:)

Crystal
29 martie 2012
am participat

am participat la evenimentul organizat de catre TNL Navodari iar sala era plina, toate scaunele erau ocupate, si era foarte multa lume si pe culoare, asta in conditiile in care sala are in jur de 350-400 de locuri.,...deci au fost in jur de 500 de oameni participanti la eveniment

thexfire
29 martie 2012
Praf

TNL au adus peste 350 ...mai aveti de invatat

vissss
29 martie 2012
PT PDL

in viata voastra asta mojica, voi cei de la PDL nu o sa aveti la Navodari o organizatie cum este TNL NAVODARI? va dau lectii din toate punctele de vedere, de la calitatea oamenilor si pana la actiunile pe care le organizeaza...SUNTETI niste RATATI ca toti cei care va conduc..... VA PUP FRUSTRATILOR :)))))

Jonelya
29 martie 2012
De ce ?

De ce nu a scris CugetLiber despre evenimentul organizat de TNL in aceiasi zi ? la PDL au fost 100 de copii si la TNL au fost 400. Mie nu mi se pare corect...

Eu
29 martie 2012
PDL copiaza tot

Face TNL ceva si se baga si PDL ca musca in cacat . Veniti si voi cu ceva original . TNL umple casa de cultura din Navodari si organizeaza un spectacol si voi va mandriti si va da-ti prin ziare ca a-ti dus 100 de copii la o piesa de teatru .

Exemplu
29 martie 2012
coment

cand inveti sa scri corect ...atunci lasa com...ok....Dar pana atunci mai treci pe la sc ,lic sau unde vrei tu TNL....navodari....este un exemplu pentru ceilalti.

IONUTZ
29 martie 2012
Un exemplu

TNL a umplut o sala cu talentele orasului, nu au umplut un autocar pentru publicitate.

22 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4167 secunde