Tinerii de la MP Constanța au părăsit partidul

410
3
Tinerii de la MP Constanța au părăsit partidul - tineriidelampauparasit-1446747831.jpg

Articole de la același autor

În pline proteste ale tinerilor din întreaga țară, mai mulți membri ai Biroului Județean și Municipal al Organizației de Tineret Constanța a Mișcării Populare, împreună cu președinții Costin Avătavului și Marius Tulică, au părăsit echipa lui Claudiu Palaz de la Constanța și s-au înscris în PNL.

"A fost o decizie grea pentru noi, dar este o decizie luată împreună cu colegii mei, în unanimitate, și considerăm că este cel mai bun pas pentru viitorul nostru. Ne dorim ca, împreună, să ne unim forțele și să consolidăm dreapta pe scena politică locală și să susținem candidatul PNL la alegerile locale din 2016", a declarat fostul președinte al Organizației Județene de Tineret a Mișcării Populare, Costin Avătavului.

"Suntem onorați că acești tineri au ales să se alăture organizației noastre. Suntem convinși că împreună vom realiza mai multe lucruri bune pentru Constanța și vom dovedi că tinerii reprezintă o forță în politica locală", a declarat, la rândul său, copreședintele TNL Constanța, Bogdan Bola. 

Comentează știrea

Pavel
6 noiembrie 2015
Traseisti de mici

Cand basistii au vazut cum se duce dracului barcuta lor de hartie,au fugit ca orice oportunisti la tomberonul mai mare cu basisti,la PNL.Tineri dar javre ca si aia bosorogii vechi ai politicii imputite antinationale.. Cand cumperi cartofi platesti si noroiul de pe ei,asa ca tinerii ticalosi sunt la fel de mizerabili ca si ticalosii batrani,dar intra la vrac cu alti politicieni,unii poate buni. Asa se ascunde ticalosimea in spatele unora si sunt votati la gramada. Cumparam cartofi cu noroi pe ei......

Dumi
6 noiembrie 2015
Costin Avatavului

Ii cunosc pe acesti tineri si cred ca ei formau structura de baza a PMP Constanta.Plecarea lor era de asteptat, tinand cont de ceea ce se intampla in organizatie.Eu unul ii felicit si le doresc succes .

serban
8 noiembrie 2015
mp tineret

pana nu demult, nu-i puteati inghiti pe cei din pdl care au plecat la pnl, acum...ce faceti??, cu ce ochi sunteti vazuti ??? ,traseistilor...rusine sa va fie...

Articole pe aceeași temă

Joi, 05 Noiembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : "PNL solicită  alegeri anticipate"
Miercuri, 04 Noiembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : PNL ar vrea alegeri anticipate
Luni, 02 Noiembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Ion Popa: "Am retras moțiunea PNL"
Pagina a fost generata in 0.6224 secunde