Tineretul Național Liberal Constanța are o nouă conducere

244
Tineretul Național Liberal Constanța are o nouă conducere - alegeriliberali12-1508065788.jpg

Articole de la același autor

Organizația de Tineret a Partidului Național Liberal Constanța a organizat, în acest week-end, alegerile interne pentru biroul municipal și județean, la care au participat peste 150 de tineri din 20 de organizații de tineri liberali din județ.

În urma procesului de votare, președinte al organizației municipale a TNL Constanța a fost aleasă Alexandra Barbu, în timp ce în funcția de președinte al organizației județene Constanța a Tineretului Național Liberal a fost desemnat Cosmin Sava. Procedura de vot a fost una lipsită de evenimente neplăcute, având în vedere că aceste alegeri vin să consolideze o echipă deja coagulată și să confirme o structură formată, în mod organic, de-a lungul anilor.

Fostul președinte al TNL Constanța, consilierul județean Bogdan Bola, a mulțumit tuturor tinerilor prezenți la eveniment pentru implicarea de care dau dovadă în organizațiile de care aparțin și a felicitat noua conducere, urând succes tuturor in viitoarele provocări politice. "De astăzi, devin oficial <> al partidului, sper doar să nu fiu unul dintre aceia de care tinerilor le este rușine să spună că le-a fost coleg, așa cum s-a mai întâmplat. Las în spate o echipă puternică și unită, capabilă să își asume orice rol politic pe care organizația de seniori îl va oferi în luptele politice viitoare. Ca și până acum, vă asigur că vă puteți baza pe sprijinul meu pe parcursul următorilor doi ani de mandat. Dar nu uitați, doctrina liberală nu stă în câțiva oameni aflați vremelnic la conducerea partidului, iar echipele de la municipiu și județ trebuie să fie capabile să respecte și să ducă mai departe motto-ul tineretului liberal <> și să realizeze tot ce nu am putut noi în acest mandate", a declarat Bogdan Bola.

Noul președinte al organizației municipale a TNL Constanța, Alexandra Barbu, a mulțumit colegilor săi pentru încrederea acordată și i-a asigurat de tot sprijinul și implicarea ei. De asemenea, aceasta a mulțumit fostei conduceri pentru munca depusă de-a lungul anilor.

"Experiența ultimilor cinci ani a reușit să producă în rândul nostru legături sincere, autentice, tipic liberale, contribuind astfel la formarea unei echipe puternice și eficiente. Ne dorim să fim mai respectați și priviți ca adevărata resursa umană a Partidului Național Liberal, nu doar ca pioni în campanii pentru că, privind în jurul meu la tinerii din această sală, avem oameni extraordinari de unde alege", a afirmat Alexandra Barbu.

La rândul său, noul președinte al organizației județene a TNL Constanța, Cosmin Sava, a declarat că este mândru să facă parte din "cea mai bună școală politică pe care poate să o urmeze un tânăr în zilele noastre. Cu toate provocările pe care le avem în fața noastră, cu reușite și eșecuri, urcușuri și coborâșuri, organizația noastră trebuie să ofere societății tineri experimentați, capabili și dedicați valorilor democratice și liberale, să luăm tot ce este mai bun din ce învățăm și să demonstrăm că noi putem să fim <>"!

La alegerile interne ale Tineretului Național Liberal Constanța au fost prezenți colegi liberali din Biroul Politic Național al TNL, precum vicepreședintele Maria Gabriela Horga și Radu Surugiu, candidat la funcția de președinte al TNL. Cei doi au subliniat faptul că, deși trecută prin multe încercări, organizația tinerilor liberali trebuie să se reinventeze și să ducă mai departe flacăra principiilor liberale și a valorilor democratice, putând oferi astfel o șansă reală generațiilor viitoare.

La eveniment au mai participat președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă, președintele Organizației municipale PNL Constanța, consilierul George Muhscină, primarul orașului Ovidiu, George Scupra, și primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu. Aceștia au mulțumit tinerilor liberali pentru forța și determinarea de care au dat dovadă mereu în activitatea desfășurată.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9242 secunde