€ 4.7287
£ 5.3209
$ 4.1834

Mai multe ştiri online:

Teodorovici, reacție explozivă după criticile Administrației Prezidențiale la buget

Ştire online publicată Miercuri, 20 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Purtătorul de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis, Mădălina Dobrovolschi, a ieșit cu o declarație oficială în care a criticat dur Legea Bugetului pe 2019.


În replică, ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, susține că la Cotroceni nici măcar nu s-a citit Bugetul, dar se critică pentru a puncta politic.


”Nu am înțeles declarația de astăzi de la Cotroceni, la președinție nu s-a citit bugetul. Prima dată ne spui că bugetul ți-a venit abia azi, apoi te apuci de criticat. Ori te abți, ai o analiză temeinică, te documentezi și abia apoi iei o decizie. Normal mi se părea să stea să citească, apoi să critice și să ia o decizie. Nu poți să ieși cu declarații defăimătoare, fără argumente și apoi să spui că vei lua o decizie. Pentru mine este clar că încearcă să ducă totul într-o zonă de asta politică. Cum se poate face o astfel de afirmație că este subfinanțată Educația, Sănătatea, infrastructura când toate cifrele sunt în creștere. Sunt cifre oficiale. Președinția să aducă argumente pentru cele afirmate. Efectele unui blocaj va avea efecte. Vor fi blocate alocațiile pentru copii, proiectele de infrastructură, investițiile.”, a declarat Eugen Teodorovici, la un post de televiziune. 


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7505 secunde