€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

Teodorovici: Peste 4.000 de posturi vor fi tăiate, cele mai multe la ANAF. Vor dispărea funcții de conducere

Ştire online publicată Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, anunță că peste 4.000 de posturi atât nebugetate, cât și bugetate din ministere vor fi tăiate, cele mai multe la ANAF, și că vor dispărea și unele funcții de conducere.

Potrivit proiectului de hotărâre de guvern, vor fi desființate 4.143 de posturi din 21 de ministere, din care peste 3.000 de la Fisc. Actul normativ stabilește numărul maxim de posturi pentru 21 de ministere, precizându-se însă că acestea nu includ demnitarii și posturile aferente cabinetelor acestora.

”Este vorba și de posturi bugetate, și nebugetate. Administrația cel puțin cea centrală este supraîncărcată și vedem în economie efectul. Sunt foarte multe blocaje și prevederi legale care ar trebuie să producă efecte benefice în economie și nu se întâmplă, foarte multă rezistență la schimbările pe care secolul 21 le impune. E un prim pas acela de a tăia aceste posturi vacante. Ministerele și-au reținut posturile care erau deja lansate pentru procedura de concurs. (...) Sunt multe nemulțumiri. (...) Vorbim de posturile vacante, dar efectul poate fi și acela de a duce la dispariția unor funcții de conducere în special”, a declarat Teodorovici, sâmbătă, într-o intervenție telefonică la Antena 3, potrivit news.ro.

El a explicat că în administrație e un procent de 12% din totalul posturilor care pot fi de conducere și, prin urmare, dacă dispar posturi, se reduce și numărul funcțiilor de conducere.

Sursa: www.stirileprotv.ro

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3779 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1115 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8963 secunde