€ 4.659
£ 5.3404
$ 4.134

Mai multe ştiri online:

TENSIUNI ÎN PSD! 29 de membri CEx îi cer lui Dragnea să DEMISIONEZE

Ştire online publicată Vineri, 14 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
29 de membri CEx au semnat, până acum, scrisoarea prin care îi cer lui Liviu Dragnea să se retragă din fruntea partidului. Dacă acest lucru s-ar întâmpla, șefia PSD i-ar reveni, până la organizarea unui Congres, Vioricăi Dăncilă, care deține funcția de președinte executiv.

Potrivit informațiilor obținute de Digi24, inițiatorii scrisorii - Niculae Bădălău, Mihai Tudose și Paul Stănescu - ar vrea să mențină Coaliția cu ALDE, dar vor cere o remaniere a Guvernului. Un congres pentru alegerea unui nou președinte ar putea avea loc în 2019.

Semnatarii scrisorii nu vorbesc însă deschis despre acest document. Ar vrea mai întâi să strângă semnăturile necesare pentru convocarea unei ședințe a Comitetului Executiv, adică o treime din membrii acestui for, scrie digi24.ro

În tabăra celor nemulțumiți sau care au intrat în conflict cu Liviu Dragnea se numără liderii organizațiilor din Giurgiu, Vaslui, Brăila, Constanța, Dâmbovița, București, Ilfov, Olt, Vrancea, Argeș, Buzău, Caraș Severin, Timiș și a trei organizații de sector din București.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7835 secunde