Tensiuni în Coaliție: Negocierile eșuate între UDMR și PDL pe tema numirii ministrului Sănătății

343
Tensiuni în Coaliție: Negocierile eșuate între UDMR și PDL pe tema numirii ministrului Sănătății - negocieri10635100-1313570858.jpg

Negocierile între UDMR și PDL pe tema numirii ministrului Sănătății au eșuat. PDL refuză trecerea CNAS la Ministerul Sănătății. În acest caz, UDMR mai cere un minister. Neînțelegerile din Coaliție apar în contextul în care interimatul ministrului demisionar Cseke Attila expiră vineri, informează Realitatea.net.
Negocierile dintre UDMR și PDL pe tema numirii unui nou ministru la Sănătate au eșuat, după ce democrat-liberalii au respins cererea maghiarilor de a trece Casa Naționată a Asigurărilor de Sănătate în subordinea Ministerului Sănătății.

Astfel, maghiarii reuză să numească o altă persoană în locul lui Cseke Attila, în condițiile în care interimatul acestuia expiră vineri.

Potrivit informațiilor realitatea TV, maghiarii ar fi venit cu o nouă condiționare, și anume că dacă CNAS nu trece în subordinea Ministerului Sănătății, atunci UDMR ar mai cere conducerea încă unui minister.

Ministrul Sănătății, Cseke Attila, a demisionat la începutul lunii august. UDMR-istul a luat această decizie, nemulțumit de faptul că Ministerul Sănătății nu a primit bani în plus la rectificarea bugetară, menționând că nu a fost consultat în acest sens.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3723 secunde