€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:

Taxele și impozitele locale, pe agenda consilierilor din Mangalia

Ştire online publicată Marţi, 18 Decembrie 2018. Autor: Carmen MOCANU
Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a convocat consilierii locali la ultima ședință ordinară din acest an, care va avea loc, joi, 20 decembrie, ora 14.30. Pe ordinea de zi, sunt înscrise mai multe proiecte de hotărâre de interes pentru comunitate.

Principalul proiect supus adoptării în Consiliul Local se referă la stabilirea taxelor și impozitelor locale pentru anul 2019. Un alt proiect important vizează rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Mangaliei, pentru anul 2018. În aceeași ședință a Consiliului Local, se va supune la vot majorarea cu procente cuprinse între 300 și 500% a impozitului pe clădire pentru imobilele în paragină din stațiuni.

Alte proiecte de hotărâre supuse adoptării vizează aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a cimitirelor de pe raza orașului, dar și programul evenimentelor propuse pentru anul viitor. Totodată, se va mai dezbate acordarea unor ajutoare financiare pentru preșcolarii și elevii din zonele: IAS, Fruviileg, Zootehnie și Barieră, precum și aprobarea Programului de sprijinire a persoanelor aflate în situații dificile din punct de vedere social și economic. (C.V.M.)

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8234 secunde