Tătarii din România, solidari cu cei din Crimeea

216
2

Articole de la același autor

Uniunea Democrată a Tătarilor Turco - Musulmani din România a organizat, ieri, o acțiune de pichetare a Consulatului General al Federației Ruse la Constanța. Acțiunea a fost organizată cu prilejul Zilei Internaționale a Drepturilor Omului, urmărind să atragă atenția asupra situației cu care se confruntă tătarii din Crimeea. 


Cu acest prilej, reprezentanții UDTTMR au depus și o scrisoare la Consulatul Ge-neral al Federației Ruse la Constanța, scrisoare în care se face referire la istoria tătarilor și la drepturile pe care ei le solicită în prezent. Scrisoarea va mai fi transmisă și către reprezentanțele diplomatice ale Federației Ruse, Turciei, Ucrainei și Statelor Unite ale Americii la București. 


Acțiunea a avut loc la propunerea membrilor Consiliului de Coordonare al Congresului Mondial al Tătarilor Crimeeni, care s-au întrunit, în luna octombrie, la Kiev. 


Astfel de acțiuni de protest au fost organizate cu prilejul Zilei Internaționale a Drepturilor Omului în toate țările în care trăiesc etnici tătari, pentru a atrage astfel atenția la nivel internațional asupra problemei anexării Peninsulei Crimeea, în februarie 2014, de către Federația Rusă.


Comentează știrea

varol
11 decembrie 2015
tătarii din România solidari cu cei din crimeea

Cu cine ati ești la proteste cu gelil ersegep un penal va faceți de tot râsul mai lipsea nida ablez

gherghe
15 decembrie 2015
penali

n-a participat niciodata la o demonstratie in fata Consulatului Rus din Constanta,el esteiubitor de rusi,am vazut o poza cu el pupand Calaretul de Arama la Leningrad.Are cum zice varol si un trecut infractional,dar vice presedintele lui,fost chelner si oaspete la Poarta Alba de cateva ori are sigur acest fel de trecut.Se zice ca acesta din urma a cumparat un teren supraevaluat la Tulcea,platit din banii UDTTMR .Vedeti ,gurile rele!!1

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.469 secunde