Tătarii din Constanța, marș în memoria Surghiunului din 1944

324
2
Tătarii  din Constanța,  marș în memoria Surghiunului  din 1944 - udttmrmarstatari7-1463593027.jpg

Articole de la același autor

Uniunea Democrată a Tătarilor Turco - Musulmani din România a organizat, ieri, 18 mai, un marș comemorativ dedicat împlinirii a 72 de ani de la tragicele evenimente din 1944.

Marșul a început la ora 14.00 din Parcul de vizavi de Gara Constanța și s-a desfășurat pe următorul traseu: Bd. Ferdinand - Bd. I.Gh. Duca - Str. Ștefan cel Mare - Str. Mihai Viteazul - Bd. Ferdinand - Bd. Tomis (Platoul din fața Instituției Prefectului - Județului Constanța).

La marș au participat membri ai comunității tătare din România, dar și români.

Prin acest eveniment comunitatea tătară din România a comemorat tragicul Surghiun din 18 mai 1944 și a demonstrat că sunt alături de frații tătari din Crimeea. 

Comentează știrea

Dar si romani....
19 mai 2016
Va salutam !

Suntem alaturi de voi.Dar e bine sa nu mai coalizati cu un partid,cu un anume partid(stim noi care partid) sau cu altul.Partidele sunt vremelnice,oamenii sunt muritori,interesele personale sau de moment sunt discutabile.In schimb,prietenia intre tatarii din Dobrogea si romani este vesnica.Nu o sacrificati de dragul politicii.Daca faceti politica o faceti in nume personal,toata lumea are dreptul asta.Nu implicati toata etnia,toata comunitatea tatarilor in politica.Peste partide se afla Dumnezeul nostru comun:Statul roman.

Nicu
19 mai 2016
R

Statul roman a ajuns la rang divin ? Ce zeu indaratnic si crud...

Răspuns la: Va salutam !
Adăugat de : Dar si romani...., 19 mai 2016
Suntem alaturi de voi.Dar e bine sa nu mai coalizati cu un partid,cu un anume partid(stim noi care partid) sau cu altul.Partidele sunt...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3295 secunde