Tatăl lui Sorin Grindeanu, chemat la DNA. Ce spune premierul

227
Tatăl lui Sorin Grindeanu, chemat la DNA. Ce spune premierul - grindeanu-1487149741.jpg
Nicolae Grindeanu, tatăl premierului Sorin Grindeanu, a fost citat pentru data de 15 februarie la Tribunalul Caraș-Severin într-un dosar de abuz în serviciu, în calitate de martor.


Premierul confirmă că tatăl său va fi audiat de DNA.


"Știu că e martor în instanță. Nu știu să vă dau amănunte. Va merge ca martor să declare", a declarat Sorin Grindeanu pentru un post de televiziune.


Faptele cercetate în acest dosar datează din perioada în care Nicolae Grindeanu era inspector școlar general al județului Caraș-Severin, coordonând astfel și instituția de învățământ din Caransebeș. La acel moment, lui Nicolae Grindeanu i s-ar fi cerut să aprobe mutarea examenului de absolvire a Școlii postliceale sanitare de la Caransebeș la Călan.


Directoarea Școlii postliceale, care dorea mutarea examenului, era Eleonora Gavrilesc, liderul UNPR Călan. Nicolae Grindeanu a refuzat inițial cererea acesteia, dar ulterior a acceptat, după ce a fost rugat de Mihaela Popovici - șefa Tineretului Social - Democrat, care acum este colegă cu Nicolae Grindeanu în Consiliul Județean.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5409 secunde