Tăriceanu: "Vrem să avem un candidat cu care să îl putem învinge pe Iohannis"

415
Tăriceanu:

Articole de la același autor

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, zilele trecute, la Constanța, că alianța PSD - ALDE își dorește ca, la alegerile prezidențiale din acest an, să aibă un candidat care să dea structurii politice maximul de șanse, pentru ca, odată intrat în turul doi, acest candidat să îl poată învinge pe Klaus Iohannis.


"Vrem ca la alegerile prezidențiale din acest an să avem o candidatură care să ne dea maximul de șanse, ca să putem câștiga Președinția României", a spus Călin Popescu Tăriceanu.


Liderul ALDE a spus că persoana care va fi nominalizată pentru a candida la prezidențiale din partea PSD - ALDE va fi cea care va avea mai multe șanse de a-l învinge în turul doi al alegerilor pe actualul președinte al țării.
"Va fi cine are mai multe șanse ca, odată intrat în turul doi, să îl învingă pe Iohannis. E simplu", a explicat Tăriceanu.
Călin Popescu Tăriceanu a susținut, în context, că nu a luat o decizie în privința candidaturii sale la prezidențiale, precizând că analizează acest lucru cu colegii din coaliție.


"Eu nu m-am hotărât încă dacă să candidez. Analizez cu colegii mei de partid, cu colegii de coaliție. Mă gândesc foarte serios, dar încă nu am luat o hotărâre", a precizat Tăriceanu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6669 secunde