Tăriceanu se întâlnește, luni, la Bruxelles, cu Jean Claude Juncker și Vera Jourova

128
Tăriceanu se întâlnește, luni, la Bruxelles, cu Jean Claude Juncker și Vera Jourova - calinpopescutariceanu1-1491643990.jpg
Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, se va întâlni luni, la sediul Comisiei Europene de la Bruxelles, cu președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, și cu Vera Jourova, comisarul european pentru justiție, potrivit unui comunicat al Senatului României, citat de Hotnews.ro. 


Întrevederile vor avea ca teme de discuție: viitorul Uniunii Europene, procesul Brexit și stadiul mecanismului de cooperare și verificare.


"În contextul dificil actual european, marcat de perspectiva procesului Brexit și de existența a numeroase și complexe riscuri și provocări contribuția tuturor statelor membre la reflecția aprofundată asupra viitorului proiectului european este binevenită. Discuțiile și consultările au loc în contextul eforturilor politice pe care România trebuie să le facă pentru susținerea intereselor naționale în plan european, ținând cont de rolul important al parlamentelor naționale în conturarea viitorului instituțional și funcțional al Uniunii Europene", se arată în comunicat.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4311 secunde