€ 4.7287
£ 5.3209
$ 4.1834

Tăriceanu: „Rezultatul alegerilor europarlamentare este un semnal“

Ştire online publicată Miercuri, 29 Mai 2019. Autor: Carmen MOCANU
Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, ieri, că decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție de condamnare a lui Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare este „nedreaptă“. El a mai spus că schimbările care au loc în PSD după condamnarea lui Dragnea sunt firești și că nu a discutat cu premierul Viorica Dăncilă despre o restructurare a Guvernului. 


„Mi se pare nedreaptă, dar asta e decizia Înaltei Curți“, a spus Călin Popescu Tăriceanu, la Digi24, întrebat cum comentează sentința primită de Liviu Dragnea. 


El a spus că nu a vorbit cu Dragnea după ce acesta și-a aflat sentința. „Am schimbat câteva mesaje înainte și atât”, a precizat șeful ALDE.


Tăriceanu a mai spus că schimbările din PSD pe funcțiile care au rămas vacante sunt firești. 
Întrebat dacă ALDE își poate asuma mai multe funcții în Guvern, Tăriceanu a spus: „Acest lucru ar presupune o restructurare a Guvernului și nu mi s-a părut că primul-ministru ar avea așa ceva în intenție. Nu am discutat despre acest subiect“. 
El a mai spus că rezultatul alegerilor europarlamentare este un semnal, dar că mandatul acestui Parlament durează până la finele anului viitor, când vor avea loc alegeri parlamentare.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6011 secunde