€ 4.7612
£ 5.3976
$ 4.256

Mai multe ştiri online:

Tăriceanu: Mă gândesc serios la candidatura la prezidențiale

Ştire online publicată Joi, 07 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi seara, la Antena 3, din nou, că se gândește serios la o candidatură la alegerile prezidențiale de la finalul acestui an. El a admis că la PSD poate fi o chestiune de orgoliu susținerea unui candidat care nu este din partid, dar a spus că trebuie să facă „un calcul la rece“.


„Am mai anunțat, în urmă cu două săptămâni, că într-adevăr mă gândesc serios la candidatură. Încă nu am luat decizia. Și noi la ALDE și cei din PSD dorim ca alegerile prezidențiale din anul ăsta să fie cum a fost în 2016 când i s-a spus «La revedere!» dlui Cioloș. Noi vrem ca acum, la finele lui 2019, să-i spunem dlui Iohannis «Auf Wiedersehen!». Pentru asta e utilă o candidatură comună“, a afirmat Tăriceanu.

El a criticat faptul că președintele Klaus Iohannis și-a anunțat candidatura la prezidențiale pentru că nu se poate spune „cât mai e el președinte și cât este candidat“.

„Eu, dacă aș fi membru al PSD, aș avea curajul să spun că e o chestiune de orgoliu. Dar ce e mai important, orgoliul de membru de partid sau de a avea un președinte altfel decât acutalul președinte care n-a reușit pentru România lucruri pe care noi le așteptam? Eu am avut foarte multe așteptări pentru că sunt dintre cei care în 2009 am crezut că poate fi o alternativă de premier. Îm preună cu cei din PSD va trebui să facem un calcul la rece: care e soluția care ne dă cele mai mari șanse“, a mai declarat liderul ALDE.

Întrebat dacă ALDE ar putea susține candidatul PSD, el a replicat: „Toate aceste chestiuni le avem la dispoziție“.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 20 mai Foto : Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București 37464 vizite, 0 comentarii Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București
Actual
ieri, ora 11:35 Foto : Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță 2166 vizite, 0 comentarii Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță
Politică
marti, 21 mai Foto : UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova 1920 vizite, 0 comentarii UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7675 secunde