Tăriceanu exclude discuții cu PNL pentru formarea unei noi majorități

247
1
Tăriceanu exclude discuții cu PNL pentru formarea unei noi majorități - aldecalinpopescutariceanu14-1498229465.jpg
Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, exclude orice discuție cu liberalii în vederea formării unei noi majorități.


"Nu se pune problema unei discuții dintre ALDE și PNL, pentru că noi suntem într-o coaliție politică cu PSD-ul și aici vreau să fiu clar și să nu existe niciun echivoc: nu avem intenția să discutăm cu nimeni altcineva despre formarea unei alte majorități", a declarat Călin Popescu Tăriceanu.


Totodată, el a mai susținut că majoritatea parlamentară PSD-ALDE a funcționat miercuri la moțiunea de cenzură și consideră că afirmația șefului statului referitoare la majoritatea pe care trebuie să o aibă în spate un premier reprezintă un enunț de principiu, corect.


"Subliniez că această majoritate a fost obținută de PSD și ALDE. Nu a existat un sprijin din partea UDMR și cred că e mai bine așa, având în vedere torentul de acuzații, intoxicări, insinuări care au fost lansate cu privire la ipotetica negociere cu UDMR. UDMR a avut o atitudine foarte clară, nu s-a prezentat la vot și în atare condiții majoritatea pe care noi am arătat-o este cu atât mai valoroasă și mai credibilă. Deci, din acest punct de vedere, rămâne de văzut în continuare să discutăm cu PSD asupra propunerii de premier pe care o vom avansa, cel mai probabil, luni, la ora 15.00, cu ocazia consultărilor la care am fost invitați", a afirmat Tăriceanu.


De asemenea, liderul ALDE a evidențiat că va fi o singură propunere de premier și a respins varianta ca el să fie acea propunere. 


Comentează știrea

SEVER
24 iunie 2017
.......................

c.p.tariceanu ...?o jigodie politica care nu este capabil sa priceapa ca isi sapa propria groapa incet si sigur. sfarsitul lui politic,al aliantei jigodiilor antinationale este din ce in ce mai vizibil si inevitabil. astept sfarsitul politic al acestui personaj cu aceeasi nerabdare cu care am asteptat sfarsitul celui mai iubit fiu al poporului.este incredibil ca psd nu ar fii fost la guvernare fara ajutorul marsav al acestui creator de alde, partid de lasi si tradatori cu interese strict personale.cum sunteti,domnilor de la psd si alde,un fel de frati ai PCR, VA UREZ ACELASI SFARSIT!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3373 secunde