Tăriceanu, despre sentința definitivă în dosarul lui Dragnea: "Eu îl consider că e nevinovat"

167
Tăriceanu, despre sentința definitivă în dosarul lui Dragnea:
Călin Popescu Tăriceanu a declarat că decizia de luni a instanței supreme în dosarul lui Liviu Dragnea va fi un bun test pentru a vedea în ce măsură justiția și-a recăpătat independența. Președintele ALDE a precizat că îl consideră nevinovat pe liderul PSD, iar dosarul ar fi trebuit închis.

"Eu cred că în mod normal dosarul lui ar fi trebuit închis. Eu îl consider că este nevinovat, însă din păcate cred că există o presiune uriașă pe justiție, care este exercitată din toate direcțiile. Numai dacă o să ne uităm la câte referiri am văzut la Liviu Dragnea, inclusiv în presa străină, o să înțelegem acest lucru. Nu sunt convins că în momentul de față justiția care a reușit să se debaraseze în bună măsură de presiunile pe care le făcea înainte DNA și sistemul acesta care s-a construit, de stat paralel, este complet independentă. Și-a recăpătat complet independența pentru ca astfel de cazuri să le judece strict numai pe considerente care sunt de ordin juridic, fără să interfereze alte considerente, cum ar fi presiunea publică de care vorbeam, presiunea mediatică, ș.a.m.d.", a declarat Călin Popescu Tăriceanu ,la DC News, citat de MEDIAFAX.

"Cred că decizia care se va lua luni în dosarul lui Liviu Dragnea va fi un bun test pentru a vedea în ce măsură justiția și-a recăpătat 100% independența", a completat liderul ALDE, scrie digi24.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5147 secunde