Tăriceanu, de acord cu suspendarea angajărilor la stat și în 2018

206
2
Tăriceanu, de acord cu suspendarea angajărilor la stat și în 2018 - calinpopescutariceanu6-1509112275.jpg

Articole recomandate

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, a declarat, vineri, că ar fi oportun ca măsura privind suspendarea angajărilor la stat să fie menținută și în 2018, întrucât cheltuielile generale de funcționare ale statului trebuie să fie menținute la nivelul actual.

"Această măsură este decisă, ea este în momentul de față în vigoare și mi se pare oportun să o prelungim inclusiv pentru anul viitor. De ce ? În opinia noastră, a celor de la ALDE, dar nu numai, și colegii de la PSD împărtășesc acest punct de vedere, cheltuielile generale de funcționare ale statului trebuie să fie menținute la nivelul actual, cel mult, chiar vom încerca să facem anumite economii, ele nu vor trebui să crească, în niciun caz. Sumele pe care le avem la buget trebuie să acopere o serie de alte nevoi esențiale", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, întrebat de presă despre măsura suspendării angajărilor la stat pentru a se reuși păstrarea țintei de deficit.

Președintele Senatului a subliniat că este nevoie de alocare de sume cât mai mari pentru investiții.

"Și acesta este un punct de vedere pe care-l vom susține în alcătuirea bugetului pentru anul viitor și cu un element suplimentar și particular vreau ca România să aloce din ce în ce mai multe sume sau mai mari sume pentru cercetare. În programul de guvernare avem o prevedere care se referă la creșterea anuală cu 30% a fondurilor alocate pentru cercetare și eu vreau ca România să aibă și această componentă cât mai bine susținută a cercetării pentru că reprezintă viitorul pentru generațiile tinere. Nu trebuie să facem greșeala să încercăm să parcurgem toate etapele dezvoltării industriale, trebuie să sărim anumite etape și sunt numeroase domenii", a declarat Tăriceanu.

Comentează știrea

sever
28 octombrie 2017
la gauche caviar

parca ,daca nu ma insel,in program ,crearea locurilor de munca ,era la loc de cinste. ai amnezie ori faci expre sa pari tampit? sunteti o gasca de nemernici,mincinosi,hoti si incompetenti .iar TU si fratele tau,DRAGNEA niste javre .sper ca Dumnezeu sa scape Romania de astfel de personaje ,fosile comuniste, chemandu-va la Dansul. cu regret,dar nu vad alta posibilitate de schimbare in bine.

MIHAI
30 octombrie 2017
TARICEANU CEL LIBERTIN

Acest cameleon manjit cu vopsea politicianista de toate culorile , plin de ifose si pretentii libertine , ramane unul dintre cei care , chiar si atunci cand spun adevarul iti vine sa-i dai cu capul de pereti . Este bine ca sa stie lumea sau unii sa-si reamiteasca faptul ca Partidul Liberal , inca de la infiintarea sa , a dus o politica de crestere a parazitilor pe bugetul statului , prin numarul mare de functionari si trepadusi de tot felul care le usura activitatea in alegeri si voturile necesare . Cine vrea sa se documenteze , sa citeasca opera lui Zeletin despre liberali si liberalism . Cat a fost premier , Tariceanu a risipit banii statului pe orice , numai pe investitii si modernizare nu . Sub inalta sa conducere libertina , s-a dublat numarul lefegiilor bugetivori . Capabil sa faca orice marsavie politicianista , avand si pretentii ca ar fi liberal si seful " adevaratului partid liberal " Tariceanu cel palavragiu , nu are nimic altceva de facut decat sa minta alaturi de PSD si sa fie adeptul schimbarii Justitiei in favoarea totala a politicianistilor si a urmasilor , urmasilor lor . Cititi cu atentie declaratiile acestui rechin politicianist si titlurile din acest ziar si veti vedea ca nu are alte preocupari decat sa schimbe legile care lovesc in coruptie , este deranjat de ambasadorii care " au fetisuri si vorbesc de coruptie " . Tariceanu nu este de acord cu masirea salariilor profesorilor , care , culmea , castiga destul si au patru luni de concediu pe an , spre deosebire de el si de sleahta palavragiilor din Parlament care dorm cateva ore pe saptamana in plen sau nu dau deloc pe la parlament . Exigent cu banii statului , nu este de acord cu acordarea venitului minim garantat care este , zice el , o invitatie la nemunca . Noi ce sa mai zicem ? Tariceanu am votat , Tariceanu avem . Sa ne traiasca si sa-l vedem presedintele Romaniei . Ca merita pe deplin si va fi pe masura dorintelor intregului popor care-l admira .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4671 secunde