Tăriceanu candidează la Președinție

83
Tăriceanu candidează la Președinție - tariceanucandideaza-1403888077.jpg

Articole de la același autor

Fostul președinte al PNL Călin Popescu Tăriceanu a anunțat, vineri, că Grupul de Inițiativă privind Păstrarea Identității Liberale va iniția "imediat" toate procedurile pentru înființarea unui nou partid liberal și acțiunea de strângere de semnături pentru înscrierea candidaturii sale la Președinție.

"În calitatea mea de vechi liberal, de participant direct la renașterea liberalismului în România imediat după Revoluție și de om politic care a reprezentat cu onoare și a făcut cinste PNL în funcțiile publice deținute, am hotărât împreună cu colegii mei din Grupul de Inițiativă pentru Păstrarea Identității Liberale următoarele: vom iniția imediat toate procedurile necesare înființării legale a unui nou partid liberal, inclusiv strângerea de semnături și adeziuni. Noi vom ține vie flacăra liberalismului în România. Simultan, vom iniția acțiunea de strângere a semnăturilor necesare înscrierii legale a candidaturii la Președinția României a subsemnatului, Călin Popescu Tăriceanu", a transmis Tăriceanu, într-un mesaj transmis vineri liberalilor.

El a afirmat că ar fi preferat să adreseze acest mesaj la Congresul PNL din perioada 27-28 iunie, dar că nu a fost posibil, deoarece conducerea demisionară a partidului a invocat diverse pretexte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.084 secunde