€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Tăriceanu, atac la Iohannis: "Vă consider un om politic orbit de putere"

Ştire online publicată Sâmbătă, 30 Septembrie 2017. Autor: Carmen MOCANU
Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, îl acuză pe șeful statului că este un om politic „orbit de putere”, asemenea lui Traian Băsescu, el declarându-se adversarul „sistemului politic ocult de putere” din România și al lui Klaus Iohannis.


„Vă consider un om politic orbit de putere (asemenea fostului președinte Băsescu), care încearcă să vândă în continuare românilor iluzia că spectacolul regizat al cătușelor ar fi de fapt lupta anticorupție, când este o luptă împotriva democrației și a statului de drept. Iluzia pe care încercați să o întrețineți este, însă, cel mai mare pericol pentru România de astăzi. De aceea, voi continua să o demasc și voi continua să acționez conform principiilor liberale în care cred, iar protejarea libertăților cetățenilor este pe primul loc. Asta mă face adversarul sistemului ocult de putere și, pe cale de consecință, adversarul dumneavoastră. Sper măcar, ca pe viitor, să aveți curajul să vă susțineți personal punctele de vedere, nu prin intermediari”, a scris Tăriceanu, pe pagina de Facebook.


Președintele Senatului mai spune că șeful statului este îngrijorat de soarta românilor doar atunci când îi convine pentru a critica actualul Guvern.


„Domnule președinte, niciun român nu este mulțumit să crească prețul la benzină și motorină, dar întrebarea pe care mi-o pun este de ce sunteți îngrijorat de soarta românilor doar când vă convine pentru a critica Guvernul. De ce ați tăcut mâlc atunci când eliminarea supraaccizei nu s-a regăsit în scăderea prețului la carburanți la început de 2017? Simplu: pentru că nu ați fi obținut niciun potențial beneficiu electoral, situându-vă pe aceeași poziție cu Guvernul PSD – ALDE”, mai susține Călin Popescu Tăriceanu.


Potrivit acestuia, Iohannis a devenit, din beneficiar al unui sistem ocult de putere, patronul acestuia, în scopul de a-și asigura un al doilea mandat de președinte al României.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.1256 secunde