Tăriceanu, atac la Iohannis: "Vă consider un om politic orbit de putere"

258
3
Tăriceanu, atac la Iohannis:
Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, îl acuză pe șeful statului că este un om politic "orbit de putere", asemenea lui Traian Băsescu, el declarându-se adversarul "sistemului politic ocult de putere" din România și al lui Klaus Iohannis.


"Vă consider un om politic orbit de putere (asemenea fostului președinte Băsescu), care încearcă să vândă în continuare românilor iluzia că spectacolul regizat al cătușelor ar fi de fapt lupta anticorupție, când este o luptă împotriva democrației și a statului de drept. Iluzia pe care încercați să o întrețineți este, însă, cel mai mare pericol pentru România de astăzi. De aceea, voi continua să o demasc și voi continua să acționez conform principiilor liberale în care cred, iar protejarea libertăților cetățenilor este pe primul loc. Asta mă face adversarul sistemului ocult de putere și, pe cale de consecință, adversarul dumneavoastră. Sper măcar, ca pe viitor, să aveți curajul să vă susțineți personal punctele de vedere, nu prin intermediari", a scris Tăriceanu, pe pagina de Facebook.


Președintele Senatului mai spune că șeful statului este îngrijorat de soarta românilor doar atunci când îi convine pentru a critica actualul Guvern.


"Domnule președinte, niciun român nu este mulțumit să crească prețul la benzină și motorină, dar întrebarea pe care mi-o pun este de ce sunteți îngrijorat de soarta românilor doar când vă convine pentru a critica Guvernul. De ce ați tăcut mâlc atunci când eliminarea supraaccizei nu s-a regăsit în scăderea prețului la carburanți la început de 2017? Simplu: pentru că nu ați fi obținut niciun potențial beneficiu electoral, situându-vă pe aceeași poziție cu Guvernul PSD – ALDE", mai susține Călin Popescu Tăriceanu.


Potrivit acestuia, Iohannis a devenit, din beneficiar al unui sistem ocult de putere, patronul acestuia, în scopul de a-și asigura un al doilea mandat de președinte al României.


Comentează știrea

Gigi
30 septembrie 2017
Da !

Neamtul este cu siguranta un om politic . Tariceanu , in schimb , este un limbric extrem de toxic ! O jighimea puturoasa , din ce in ce mai penala , si care , in complicitate cu alti limbrici periculosi pentru sanatatea natiei , compromit adecvarea la Europa ...

sever
1 octombrie 2017
??????????????

TU ORI ESTI TAMPIT, ORI TE FACI. ORBIT DE PUTERE ESTE PRIETENUL TAU DRAGNEA SI CU SIGURANTA, TU. AMANDOI SUNTETI CAPABILI DE ORICE. DE LA MINCIUNI LA VANDUT TARA, "POLITICA' voastra este o marsavie . SINGURUL LUCRU CARE VA PREOCUPA ESTE CURUL VOSTRU SA FIE BINE INFIPT PE SCAUNELE PE CARE LE OCUPATI. DOI INCAPABILI, NEAVENITI, MINCINOSI SI PROSTI CA NOAPTEA POLARA. SA DEA DUMNEZEU SA SCAPE TARA DE VOI IN CEL MAI SCURT TIMP.

costica
14 noiembrie 2017
operator pc

-oferte-operatorOnline!Proiect nou.Esti salariat si nu-ti ajung banii?Esti somer si cauti un loc de munca?Inca nu ai gasit jobul care sa-ti asigure un trai linistit?Atunci nu ai nimic de pierdut,realizeaza-ti visul.Noi iti oferim curs gratuit si complet de instruire,lucrand acasa.Nuiti trebuie decat un Calculator,internet si 3 ore din timpul tau pentru a castiga bani. Trimite un e-mail cu textul"info"la pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1725 secunde