"Târg de binefacere" pentru elevii merituoși din mediul rural

230

Articole de la același autor

Reprezentanții Prefecturii Con-stanța în parteneriat cu Consulatele Generale ale Republicii Turcia, Republicii Populare Chineze și Federației Ruse la Constanța și consulatele onorifice la Constanța a organizat, duminică, la Maritimo Shopping Center, cea de-a IX-a ediție a Târgului de binefacere - "Să dăruim împreună". Evenimentul a debutat cu o serie de momente artistice și dansuri populare specifice fiecărei comunități. În cadrul acțiunii au fost amenajate standuri de către toate grupurile etnice participante, fiecare dintre acestea prezentând preparate culinare, suveniruri și alte obiecte tradiționale, standul pentru România fiind realizat de către Instituția Prefectului.

La final, prefectul județului Constanța, Adrian Viorel Nicolaescu, a mulțumit tuturor participanților pentru contribuția adusă acestui eveniment caritabil. Fondurile colectate la cea de a IX-a ediție a Târgului vor fi direcționate către elevii din mediul rural cu rezultate deosebite la învățătură.

În altă ordine de idei, reprezentanții Prefecturii Constanța au spus, ieri, că la finalul acțiunii s-au strâns 20.915 lei, însă Consulatul General al Republicii Turcia va mai oferi o sumă de bani drept donație. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5589 secunde