Propunere în Consiliul Local Municipal

Tarabele cu flori din Constanța ar putea fi înlocuite cu mini-magazine

993
3

Articole de la același autor

Consilierul municipal Iustin Fabian Roman a depus un proiect de hotărâre prin care se prevede realizarea unui model de mini-magazine sau buticuri standard pentru flori în Constanța.

"Am deschis acest subiect de mai multe ori în comisiile interne ale Consiliului Local Constanța, pentru că orașul nostru are o importanță deosebită turistică la țărmul Mării Negre și, totodată, principala poartă de intrare a României. Tocmai de aceea, consider că are nevoie de o fațadă îmbunătățită, o față proaspătă, începând cu aspectul extern al blocurilor până la ceea ce privește vânzările ambulante de flori", a declarat consilierul municipal Iustin Fabian Roman.

El a explicat că, în proiectul de hotărâre, se prevede încadrarea acelor mini-magazine în peisajul arhitectural al zonei orașului.

"Fie că vorbim de vânzătorii ambulanți din Tomis III, de cei din zona Gării CFR, de la Casa de Cultură sau de la Spitalul Județean, tarabele acestora au un aspect necorespunzător cu peisajul arhitectural al orașului. Este necesar ca aceste tarabe ambulante să fie înlocuite cu un fel de mini-magazine sau buticuri cu flori, care să se încadreze în peisajul arhitectural al zonei respective. Astfel, acestea, prin aspectul exterior și realizarea lor tehnică, vor avea rolul de a înfrumuseța locațiile unde sunt amplasate. Pe lângă textul hotărârii, am depus și o propunere a modelului acestor mini-magazine", a mai spus Iustin Fabian Roman. 

Comentează știrea

Pintea
8 septembrie 2015
Statii de autobuz moderne

In sfarsit poate mutati tigania din statia Tomis 3 linia 102.Practic taraba de flori este chiar in statie trotuarul este ocupat iar pietonii trebuie sa circule pe carosabil.Nu este rau sa se schimbe fata orasului dar solicit inca odata autoritatilor cel putin in statiile de autobuz importante sa puna niste copertine sa se monteze niste baraci pentru protejarea calatorilor care stau in ploaie.Un exemplu statia Boema din fata benzinariei- nu exista nici o copertina care sa protejeze oamenii de ploaie. Decat boschetii plantati in fata benzinariei mai bine se facea o statie de autobuz moderna . Domnilor din Primarie sau Consiliu local cand mergeti la munca cu masinile personale sau de serviciu si vedeti cetatenii care stau in vant si ploaie asteptand autobuzul nu aveti nici un sentiment de vina fata de aceasta situatie degradanta ?

:))
8 septembrie 2015
tarabele

ok... si tiganii/tigancile care vand, cu ce ii inlocuiti ? da, nu ii puteti trimite in siria ? in barci gonflabile ... chinezesti

andrei
19 septembrie 2015
proiect

bv..un proiect pe masura inteligentei DVS. DN roman...adevarul ca este o problema foarte importanta si oricum socializati foarte bine cu etnici nostri de culoare,fac parte din electoratul dvs.un "Proiect de 10".felicitari:))

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3382 secunde