Tăcere în tabăra PSD / Dragnea îi răspunde lui Iohannis la 16.00

180
1
Tăcere în tabăra PSD / Dragnea îi răspunde lui Iohannis la 16.00 - nenealiviudragneadarbancuricumus-1482842976.jpg
După ce a refuzat nominalizarea lui Sevil Shhaideh pentru funcția de prim-ministru, președintele Iohannis a cerut liderilor PSD și ALDE să vină cu o nouă propunere de premier.  


Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat pe 21 decembrie că nu va face o altă propunere de premier în cazul în care șeful statului Klaus Iohannis va refuza nominalizarea lui Sevil Shhaideh.

"Eu nu voi mai veni cu o altă propunere. Dacă va fi refuzată, ne vedem în altă parte. (...) Am spus de la început că noi vom avea o singură propunere. Punct. Nu vom veni cu o altă propunere. Dacă această propunere va fi refuzată neexistând niciun motiv constituțional sau din punct de vedere al drepturilor fundamentale să fie refuzată, atunci vom înțelege că nu s-ar dori ca cei care au câștigat alegerile și au majoritate să facă Guvernul. Nu are rost să venim cu a doua propunere", a spus Dragnea, după consultările de la Palatul Cotroceni.



Comentează știrea

cetatzean
28 decembrie 2016
constatare

PROSTIA RALUCAI TURCAN, NU PUTEA FI MAI MICA DECAT A LUI JOHANIS KW, DOI INCAPABILI SI INCOMPETENTZI CA SI FOSTUL SEF PEDELIST !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3957 secunde