€ 4.732
£ 5.2698
$ 4.195

Mai multe ştiri online:

SURSE: Lista PSD pentru europarlamentare va fi deschisă de Rovana Plumb. Locul doi este ocupat de o jurnalistă

Ştire online publicată Vineri, 22 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Lista PSD pentru europarlamentare va fi deschisă de Rovana Plumb, secondată de Carmen Avram, jurnalista Antenei 3, susțin surse din PSD pentru Adevărul, care mai scrie că Maria Grapini, susținută de Dan Voiculescu, și Claudiu Manda, soțul Liei Olguța Vasilescu, au prins locuri sigure. Un loc semi-eligibil va ocupa Cătălina Ștefănescu, pe care Dragnea a propulsat-o în Parlament în 2012. Și Victor Negrescu va ajunge, surprinzător, la Bruxelles, citează romaniatv.net


Pe lista PSD pentru Bruxelles, hotărâtă de Liviu Dragnea, se regăsesc actuali eurodeputați, lideri din teritoriu cu influență, dar și vedete TV, după modelul patentat de PNL cu Rareș Bogdan. Lista pentru alegerile europarlamentare va definitivată luni de CEx-ul partidului, controlat total de liderul PSD. Ministrul Fondurilor europene, Rovana Plumb, apropiată de Dragnea și de Viorica Dăncilă, va fi cap de listă, scrie Adevărul.

Locul doi va fi ocupat de un candidat din afara partidului: Carmen Avram, vedeta Antenei 3. Potrivit unor surse politice, liderul PSD ar fi negociat inițial cu o altă moderatoare de la Antena 3 - Alessandra Stoicescu, fina primarului general Gabriela Firea. „Dragnea a insistat pentru Sandra Stoicescu din ambiție, ca să o șicaneze pe Firea, cu care e în conflict", susțin sursele citate. Tot pe filiera Antena 3 va mai obține un mandat de eurodeputat și Maria Grapini, susținută personal de Dan Voiculescu, mai scrie publicația.

Din actuala garnitură de eurodeputați PSD, își vor păstra fotoliile la Bruxelles Dan Nica, fidel lui Dragnea, și Ioan Mircea Pascu. Victor Boștinaru speră și el la un nou mandat, dar prezența sa pe listă nu e sigură, susțin surse din partid. Locuri eligibile, dar mai la coada listei, vor prinde Victor Negrescu, fost ministru pentru afaceri europene, numit săptămâna trecută consilier onorific al premierului Dăncilă, și Natalia Intotero, ministrul pentru românii de pretutindeni.

Cum ar putea arăta lista PSD pentru europarlamentare: Rovana Plumb, Carmen Avram, Dragoș Benea, Claudiu Manda, Dan Nica, Ioan Mircea Pașcu, Maria Grapini, Victor Negrescu, Natalia Intotero, Bianca Gavriliță, Cătălina Ștefănescu, Emilian Pavel, Victor Boștinaru, Maria Zoană, Claudia Țapardel.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9872 secunde