Primarul Ioan Roman:

"Străzile din comuna Lumina vor fi asfaltate. A fost semnat contractul de finanțare"

379
1

Articole de la același autor

Primăria Comunei Lumina și Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale au semnat, recent, contractul de finanțare pentru proiectul "Modernizare străzi comuna Lumina (Asfaltare) 6,442 km". Valoarea totală a finanțării venită de la Agenția pentru Finanțare a Investițiilor rurale este de un milion de euro.

Potrivit reprezentanților administrației publice din comuna Lumina, în cadrul acestui proiect de asfaltare a 6,4 km de străzi urmează să fie reabilitate 14 artere de circulație din localitățile Lumina și Oituz. În localitatea Lumina străzile ce urmează să fie asfaltate sunt Canarului, Morii (de la nr. 1-39), Ghiocei, Petrolului, Mare, Narciselor (de la nr. 1-33), Crizantemelor, Lebedelor, Sabinelor, Sirenei și Gării. În satul Oituz străzile vizate din proiect sunt Teilor, Viitorului și Liniștei.

"De la învestirea ca primar al comunei Lumina am avut în vedere o îmbunătățire a străzilor din localitate. Până în momentul de față în comună nu s-a văzut o îmbunătățire reală a stării acestora. Ca să reușim să obținem finanțare pentru a îmbunătăți starea drumurilor din localitate avem nevoie de proiecte și studii de fezabilitate bune care să fie depuse. Acesta este unul din proiectele care au obținut un punctaj bun și a fost finanțat. Mai multe proiecte au fost demarate la finalul anului 2016 și depuse în perioada martie 2017 și acum, în ianuarie 2018, a fost semnat primul contract", a declarat primarul comunei Lumina, Ioan Roman.

El a explicat că autoritățile vor demara, în prima parte a acestui an, procedurile pentru achiziția documentației de proiectare a lucrării, iar dacă lucrurile vor merge bine urmează apoi procedura de selectare a firmei ce se va ocupa de asfaltarea propriu-zisă.

"Îmi doresc ca lucrurile să meargă repede, dar totul se guvernează după legi ce trebuiesc respectate. Acesta este motivul pentru care, din a doua jumătate a anului 2018 cu toții vom vedea o îmbunătățire în comună", a mai spus primarul comunei Lumina, Ioan Roman. 

Comentează știrea

Popescu
1 februarie 2018
Lumina,Ion Roman

Dl Primar,Ion Roman din gresala ai soptit la ANAF,cata spaga ai luat de la Gepeto,cu terenu ai grije sa mergi singur sa declari la Procurorul lui Boroianu ca ala e cu ramificatile de legatura.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6054 secunde