"Stilul și cuvintele folosite de Iohannis i-au făcut pe colegii mei să părăsească sala de plen. Și pe mine m-au surprins"

232
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat azi, după discursul lui Klaus Iohannis din Parlament, că stilul și cuvintele adresate de șeful statului, senatorilor și deputaților, precum și "frustrarea și revolta" din ultimele zile", i-au făcut pe parlamentarii PSD să părăseasca sala. Călin Popescu Tăriceanu și Liviu Dragnea au ascultat până la final mesajul lui Iohannis.


"Și pe mine m-au surprins (parlamentarii PSD care au părăsit sala de plen – n.r.), dar probabil toată frustrarea și revolta acumulată în ultimele zile i-a făcut să aibă gestul ăsta. Trebuie să recunosc că și ei, ca și mine, ne așteptam ca astăzi să fie un discurs al președintelui mediator, președintele României care să fie mediatorul și părintele națiunii", a declarat Liviu Dragnea.

Șeful PSD a precizat că stilul și cuvintele folosite de Klaus Iohannis i-au făcut pe parlamentarii PSD să părăseasca sala.

"Probabil că stilul, cuvintele folosite, i-a făcut pe colegii mei să iasă din sală. Eu nu am ieșit din sală, pentru că mi s-a părut civilizat să stau acolo și să ascult acest mesaj cu speranță până la ultimele cuvinte că vor veni niște semnale de pace", a mai spus Dragnea.

Întrebat de jurnaliști dacă există o ruptură între președintele Klaus Iohannis și PSD, Liviu Dragnea a spus: "Exact asta a spus președintele astăzi, s-a referit la cei de la PSD și ALDE ca la niște parlamentari care nu sunt agreați. Totuși, președintele trebuie să fie președintele tuturor românilor, indiferent ce opțiuni politice au românii, pentru că astea sunt atribuțiile constituționale".

"I-am spus la plecare președintelui că în continuare sper să reușim să facem pace în România. Asta este speranța mea și nu am incitat și nu voi incita în continuare la niciun fel de acțiune", a conchis Liviu Dragnea.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Februarie 2017
Stire din Politică-Administrație : Iohannis, prezent în Parlament
Luni, 06 Februarie 2017
Stire din Politică-Administrație : PNL cere demisia lui Dragnea
Vineri, 03 Februarie 2017
Stire din Politică-Administrație : Dragnea, Constanța îți mulțumește!
Pagina a fost generata in 0.3995 secunde